بله دوست عزیز.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون.

بله دوست عزیز.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چی شد؟
مشکل از چیه؟!
احتمالا قسمتی داره برای فعال کردن که هنوز فعال نشده
کجا میشه فعالش کرد؟
من باید چکارش کنم؟
ممنون.
من با این بسته کار نکردم ، احتمالا برای خودش یک منو ساخته برید از اونجا فعالش کنید
نه هیچی نساخته.
مطمئنید نصب شده؟
سایتتون را ان
گلیسی کنید ببینید منوش میاد
انگلیسی هم کردم !نه نیومد!
بله نصب شده و اسمش تو لیست نصب شده ها به عنوان بسته نصب شده است.
باید پوشه Chat داخل فایل فشرده را کپی کنید داخل پوشه اصلی Smf بعد برید فایل settings.php را در پوشه chat تنظیم کنید و در نهایت آدرس چت شما : smf/chat
فایل چت آپلود شده.
اما تغییرات:
اینو من چه تغییری بدم؟
البته خودم حدس می زنم در مورد دومیش ولی اولی و سومی رو نمیدونم.کد:<? ////////////////////////////////////////////////////////////////// // Please edit these values to fit your SMF settings // // If you have any question please feel free to contact me at // // [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] // // NOTE: Please do NOT remove the copyright notice! // // That is the price you have to pay for using my work. // //////////////////////////////////////////////////////////// $boarddir = 'W:\\WWW'; // Full path to your SMF board $chatname = 'your chat name'; // The name for your chat $password = '123'; // Password to clear history ;?>
ممنون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)