-
گالری داتسو--اشکال در ساخت تصاویر بند انگشتی
با سلام.
من گالری داتسو رو روی لوکال نصب کردم و کاملا تست کردم . درست بود.
روی سرور که نصب کردم هم درست بود . هنگامی که تصاویر رو وارد گالری کردم . و آپلود کلی کردم هم آپلود شد. ولی تصاویر بند انگشتی نمیسازه ....... و وقتی میزنم (بازسازی تصاویر بندانگشتی) مینویسه ساخته شد ولی زیرش پیغام میده (غیر قابل ویرایش)
من پرمیشین همه فولدر ها رو کردم 777 و دوباره امتحان کردم . باز مینویسه غیر قابل ویرایش.
در ضمن gd هم روشن هست . نمیدونم چی کار کتم ..
یه توضیحه کوتاهی در مورد gd اگه میشه بدید.! .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-21-2008 01:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : گالری داتسو--اشکال در ساخت تصاویر بند انگشتی
پوشه بندانگشتی هارو برسی کنید 777 باشه
چون این پوشه توسط مامبو ایجاد شده شکا چطوره دسترسی 777 بهش دادید؟ چون owner عوض شده
-
-
پاسخ : گالری داتسو--اشکال در ساخت تصاویر بند &
اقا نوید یه توضیحی بدید .
چجوری 777 کنم . من که از سی پانل وارد میشم و همه پوشه ها . کامپوننت ها . مازول ها همه و همه چی میکنم 777 ..
محل نصب پوشه بند انگشتی کجاست ؟
باید از سی پانل تغییرش بدم یا تو خود مامبو ..؟
لطف کنید یه توضیح جامعی به من بدید .. ممنون .
سلام مجدد
آقا مشکل این پرمیشن و ساخت تصاویر بند انگشتی به کلی حل شد .
محل نصب هم تو موقع نصب کردن خودش اعلام میکنه و تو تنظیمات و پیکربندی کامپوننت میگه که تو کدوم پوشه ها عکسها ریخته !
---------------------------------------------
یه مشکل دیگه که خیلی باهاش کرنجال رفتم اینه که :
موقع نصب درست نصب میشه.
موقع اپلود درست آپلود میشه.
موقع ساخت تصاویر بند انگشتی درست میسازه.
موقعی که روی خود تصویر تو بخش مدیریت تصویر کامپوننت میرم هم تصویر اصلی ساخته شده . هم متوسط و هم بند انگشتی .
وقتی تو سایت وارد گالری میشم همه گالری ها با بند انگشتی اون درست نشون داده میشه .
روی گالری هم که کلیک میکنم همه تصاویر نشون داده میشه . ولی وقتی رو مثلا میخوام روی تصویر شماره 1 کلیک کنم تا بزرگ نمایش داده بشه و جزییات نشون داده بشه برمیگرده به صفحه اول گالری تصاویر..
خواهشا راهنماییم کنید ....خسته شدم..
** دو پست شما یکی شد
-
-
سلام
شما از کدوم ورژن داتسو استفاده می کنید ؟
آدرس سایتتون رو بزارید.
-
-
سلام . از ورژن datsogallery_1.3.8 رو ی مامبو 4.6.2 استفاده میکنم . و چون سایت تو مرحله تسته اگه ناراحت نمیشید آدرس نمیتونم بزارم . چون نهایی نشده ....
-
-
-
-
فایل های گالری رو یک بار overwrite کنید ببینین مشکل حل میشه ؟
روی لوکال این مشکل هست ؟
-
-
آبتین عزیز وقتی owner گالری اون نیست چجوری فایل ها رو اور رایت کنه! احتمالا دسترسی ادمین سرور رو هم که نداره، معمولا پشتیبانی سرورها هم چون آی کیوشون خیلی بالا هست نمیدونن owner چیه و چجوری عوض میشه
جدای از همه اینها، به احتمال زیاد شما یکبار گالری داتسو رو پاک کردید و دوباره اون رو نصب کردید، این مشکل در همچین مواقعی و به خاطر باگ های گالری داتسو پیش میاد
کسی که برنامه نویسی گالری داتسو رو انجام داده یه احمق هست که همه رو گذاشته سر کار، این گالری ( مخصوصا در نسخه های بالاتر ) اینقدر اشکال داره که تقریبا غیر قابل استفاده هست
قبلا ها وقتی با همچین مشکلی مواجه میشدم تنها راه حلش پاک کردن کل اکانت هاست و نصب دوباره مامبو و همه چیزهای دیگه از نو بود ( اکانت هاست رو کاملا ریست میکردم، مثل روز اول که هیچی توش نبود )، البته تنها راه حل این نیست و اگر کامل برسی کنید شاید متوجه بشید به کدوم قسمت از دیتا بیس و یا فایلها صدمه وارد شده ( اگر یه نفر متخصص حرفه ای برسی کنه )، ولی خب، تقریبا ساده ترین راه حل اینه
مامبو گالری درست و حسابی نداره، جوملا هم بد تر از مامبو، کلا بهترین گالری از نظر امکانات همین داتسو هست ولی حیف که پشتیبانش عقلی نداره، شایدم کوره و این همه باگ رو نمیبینه
اگر میخواید سایتتون یه گالری عکس کوچیک داشته باشه میتونید با بیخیال شدن بعضی از گزینه ها مثل نظرات و... از نسخه های پائین این برنامه استفاده کنید، ولی گالری عکس یه قسمت پرطرفدار و مهم از سایت شماست توصیه میکنم یا قبل از نصب باگ های گالری رو برطرف کنید و یا از این گالری استفاده نکنید
منظور از پشتیبان datsu.fr هست، البته کاش مامبولرن قبل از اینکه این گالری پر از باگ رو در مامبو دیگ برای دانلود قرار بده باگهای اونرو رفع میکرد
-
-
سلام
خوب پنی گالری هم هست البته این هم دسته کمی از داتسو نداره
لینک های دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
-
پانی گالری هم از هسته داتسو استفاده میکنه، روی مامبو بدتر از داتسو جواب میده، در بین این دوتا برای استفاده در مامبو انتخاب بهتر همون داتسو هست
زیاد با گالری پانی کار نکردم، ولی خیلی قبل تر ها باهاش سر و کله زدم چون روی مامبو خوب جواب نمیداد و فکر کنم اصلش برای جوملا بهینه سازی شده، بیخیالش شدم
کسی آدرس سایت رسمی پشتیبانی از پانی گالری رو داره ؟!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)