سلام
این یک سمینار در مورد فایرفکس 3 با اعطای گواهینامه کاربری فایرفوکس در ایران برگزار میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جالبه

سلام
این یک سمینار در مورد فایرفکس 3 با اعطای گواهینامه کاربری فایرفوکس در ایران برگزار میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جالبه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کرمان -کاش لا اقل تهران بود ما هم می تونستیم یه سر بزنیم
آره خیلی بعد شد کرمانه
نوید :
موضوعات مورد بحث دقیقا چیاست ؟
کیا قراره صحبت کنن ؟
چند ساعت هست ؟
اگر فیلم برداری بشه امکان در اختیار قرار دادن فیلمش هست ؟
این گواهینامه از طرف کجا صادر میشه ؟
یا علی
زمان سمینار 9 الی 12
اطلاع بیشتر تماس با :abbas.asjadi[at]gmail.com
1- موضوعات
- چرا فایرفوکس؟
- متن باز چیست
- الحاقات فایرفکس
- فارسی سازی فایرفکس
- مقایسه مرورگرها
- و 10 موضوع دیگر در این زمینه
2- زمان 3 ساعت
3- این گواهینامه را اتاق بازرگانی صادر میکنه
4- فیلم برداری هم میشه و خبرش در صدا و سیما و روزنامه ها میاد
5- سخنران ها تا روز سمینار اعلام نمیشن
10 موضوع دیگر چی هستن ؟ سکرِت ان مگه ؟
من به نمایندگی همه تون شرکت میکنم ، فقط امیدوارم فایده ای داشته باشه !
که احتمالاً داره ، رشد کاربرانِ فایرفاکس دولوپرها رو خوشحال میکنه !
** دو پست شما یکی شد !
[quote author=جاوید link=topic=14343.msg76271#msg76271 date=1214234187]
رشد کاربرانِ فایرفاکس دولوپرها رو خوشحال میکنه !
[/quote]
ایشالا که اینجوری شه! آخه من موندم این چهارصد هزار نفری که تو ایران فایرغاکسو دانلود کردن چرا ازش استفاده نمی کنن؟؟؟ هر چی من به آمار بازدید کننده های چند تا سایت عمومی نگاه می کنم. بالای 90% از IE استفاده می کنن!!!
من نمی دونم این فایرفاکس چی داره که همه دنبالش می رند. به نظر من فایر فاکس به عنوان یه مرورگر اضافی روی ویندوز مایکروسافت بد نیست. شاید لازم بشه.اما نکته بعد این که این موج استفاده از فایرفاکس مثل داستان جو گرفتن آدما می مونه. جو گرفتشون. فرق فایرفاکس با IE رو نمی دونند و چون همه می گن فایرفاکس خوبه می خوان از اون استفاده کنند. (حالا گیریم همه خودشونو بندازند توی چاه) تنها اشکالی که IE داره نسخه هاش دیر به دیر میاد و فایر فاکس موزیلا هر یه چند روز! اگه داستان به روز بودن و ارائه شدن بسته های اصلاحی هست که مایکروسافت هم می ده! (البته یه مدت می گه نه مشکلی نیست بعد خودش مثل بچه ی آدم بسته اصلاحی رو ارائه می کنه که به خاطر این داستان یه کم دیر اصلاحیه ارائه می کنه)
نکته بعد این که قربون فایر فوکس بشم الهی! قربونش برم همچین محیط کاربری باحالی داره که نگو! می گن قابلیت اضافه شدن پوسته داره! خوب به چه درد می خوره! مثلا در مورد همین نسخه 1 و 2 و 3 که همش مثل هم. مایکروسافت بدبخت حداقل با ارائه هر ورژن از Internet Explorer یه پوسته خوشگل ارادئه کرده که آدم تا مدت ها حالشو می بره و تا وقتی خسته بشه نسخه بعدی مرورگر رو عرضه کرده.
نکته بعد سرعت هست که می گن فایرفاکس سرعتش بیشتر از ie هست. پس این افراد بهتره برند نبال Browser های دیگه مثل Opera که سرعت بیشتری نسبت به Firefox داره یا Safari اپل که سرعت قابل ملاحظه تری نسبت به همشون داره و چندین برابر سریع تر از بقیه رقبا قرار می گیره.
یه نکته اینجا مخفی هست اونم اینه که کسانی که دنبال فایرفاکس هستند اصولا دنبال برنامه های متن باز یا همون اوپن سورس هستند و با برنامه هایی که به صورت تجاری عرضه می شه مخالفتند برای همین به شدت با IE که از جبهه ی مقابل هست مخالفت می کنند. البته جنگ بین جامعه اوپن سورس و مایکروسافت یه جورایی دیگه هم هست. جنگ گوگل و مایکروسافت. بزرگترین حامی فایرفاکس گوگل هست در مقابل اینترنت اکسپلورر مایکروسافت.
تازه برنامه جالب تر هم می شه. گوگل یه جور انحصار می کنه مایکروسافت یه جور. طبق قانون عقلی کسی که چیزی تولید می کنه باید از مزایای اون هم برخوردار بشه. تصور کن شما یه خانه بسازید و بعد یک نفر دیگه بیاد بگه طبق قوانین مثلا متن باز شما باید خونتون رو مفتی بدی بقیه حالشو ببرند! خداییش کی دیگه حال کار کردن داره. اگه همین حالا مایکروسافت کنار بکشه اوپن سورس هم اون روی سکه را، رو می کند.
براتون مثال بزنم. لینوکس برنامه متن باز هست اما به عنوان مثال رد هت به صورت تجاری عرضه می کنه! میترا از مشتقات CMS های رایگان هست اما نسخه پورتال با قیمت های باور نکردنی عرضه می شه! چرا؟ چون اگه طراح میترا پول نگیره چه کار کنه! نون خشک بخوره! هم حق داره بگیره و هم طبق نظرات خودشون در مورد متن باز حق نداره.
حالا اگه متن باز (اوپن سورس) توی این جنگ برنده بشه باز هم همین داستان ادامه داره با این تفاوت که افراد بیشتری روی یک برنامه کار می کنند و کار می گویند (تاکید می کنم می گویند) بهتر از آب در می آید. به ماند که لینوکس با این همه برنامه نویس در سراسر دنیا هنوز هیچ برتری خاص نصبت به ویندوز نداره.
شما بهترین برنامتون رو مجانی ارائه نمی کنید! بهترین برنامه نویس های دنیا (نابغه های رایانه) توی مایکروسافت جمع نشدند که زحمت بکشند و ما مفت مفت از دست رنجشون استفاده کنیم.
آقا خلاصه بگم، کشککی وارد جنگ اینا نشید چون سرو ته یه کرباس هستند. کسایی هم که می گند ویندوز بد لینوکس خوب! یا فایر فاکس خوب آی ای بد! اینا چشماشون رو به خوبی های IE بسته اند، همچنین همون چشماشون روی بدی های فایرفاکس بسته هست.
والسلام نامه تمام.
سلام دوست عزیز ،
شما نسبت خانوادگی چیزی با بیل گیتس دارید؟!
خیلی وقت بود کسی از ie تعریف نکرده بود...
علاقه مندی ها (Bookmarks)