-
پاسخ : سمینار فایرفاکس 3 و مرورگر ها در ایران
من نمی دونم این فایرفاکس چی داره که همه دنبالش می رند. به نظر من فایر فاکس به عنوان یه مرورگر اضافی روی ویندوز مایکروسافت بد نیست. شاید لازم بشه. چشمک اما نکته بعد این که این موج استفاده از فایرفاکس مثل داستان جو گرفتن آدما می مونه. جو گرفتشون. فرق فایرفاکس با IE رو نمی دونند و چون همه می گن فایرفاکس خوبه می خوان از اون استفاده کنند. (حالا گیریم همه خودشونو بندازند توی چاه) تنها اشکالی که IE داره نسخه هاش دیر به دیر میاد و فایر فاکس موزیلا هر یه چند روز! اگه داستان به روز بودن و ارائه شدن بسته های اصلاحی هست که مایکروسافت هم می ده! (البته یه مدت می گه نه مشکلی نیست بعد خودش مثل بچه ی آدم بسته اصلاحی رو ارائه می کنه که به خاطر این داستان یه کم دیر اصلاحیه ارائه می کنه)......
دوست عزیز, ما همگی این قلم فرسایی شما رو ندیده میگیریم, شما هم لطفا جای دیگه این حرفها رو نزن چون فقط اسباب خنده دیگران میشی و فقط با این حرفها سفاحت خودتون رو اثبات میکنید, از اینکه رک گفتم معذرت ولی فکر نکنم جای شما تو اینجور مباحث باشه, بهتر قبل از اینکه چیزی رو بدونی راجع بهش اینجوری اظهار نظر نکنی.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-24-2008 12:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
منم نظر دوستان رو تایید می کنم .فاحش ترین اشکال IE زمانی مشخص می شه که بخواید سایت طراحی کنید و خواهید دید که چه جوری آدمو کلافه می کنه تا سازگار بشه . این چیزی نیست که من می گم اینو همه می گن .شما هم برید یه مقدار تحقیق کنید و در مورد فایر فاکس اطلاعات جمع کنید تا یه وقت مشکلی واستون پیش نیاد و همون طور که دوستمون گفتن مورد تمسخر کسی قرار نگیرید
-
-
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76287#msg76287 date=1214255276]
من نمی دونم این فایرفاکس چی داره که همه دنبالش می رند. به نظر من فایر فاکس به عنوان یه مرورگر اضافی روی ویندوز مایکروسافت بد نیست. شاید لازم بشه.
اما نکته بعد این که این موج استفاده از فایرفاکس مثل داستان جو گرفتن آدما می مونه. جو گرفتشون. فرق فایرفاکس با IE رو نمی دونند و چون همه می گن فایرفاکس خوبه می خوان از اون استفاده کنند. (حالا گیریم همه خودشونو بندازند توی چاه) تنها اشکالی که IE داره نسخه هاش دیر به دیر میاد و فایر فاکس موزیلا هر یه چند روز! اگه داستان به روز بودن و
والسلام نامه تمام.
[/quote]
سلام
آقا خدا دلت شاد کنه اول صبحی کلی خندیدیم
در ضمن آماری که من دارم مقدار استفاده از فایرفوکس برای بازدید از وب سایت ها یک مقدار کمتر از IE (5%) .
-
-
سلام
احتمالا این دوست عزیز پسر خله بیلی هست
عذرخواهی میکنم ولی خیلی خندیدیم
گویی اصلا هیچ اطلاعاتی ندارن و احتمالا با IE هم اصلا کار نکردن
یا حق
-
-
انگار واجب شد یه کم دیگه برای روشن شدن لامپ های بالا سرتون قلم بفرسایم. منم کار شما رو به حساب اون O3 تروپوسفری می زارم که بالاسرتون رو گرفته! شما چی کار می کنید که برای طراحی سایتتون کلافتون کرده. فکر کنم هنوز کار داره تا برنامه نویسیتون به سطح قابل قبولی برسه.بعد تازه آدم باید جنبه ی شنیدن نظر مخالف رو داشته باشه. آدم های با فهم و کمالات به قول قاف بدوید دنبال بازی تان! من نسبت خانوادگی خاصی هم با بیل گیتس ندارم! همین العان هم دارم از مرورگر Flock نسخه دوم بتا یک استفاده می کنم. پس از شما یه کم جلو تر هستم چون روی رایانه من تمام مرورگر ها نصب هست و هیچ تعصب خاصی هم نسبت به مرورگر خاصی ندارم بر عکس آقایان!
در ضمن دوست عزیز âHMâD وقتی که توی موضوعی به شخصیت فرد حمله می شه نشونه سفاحت و نادانی اون فرد نیست، همون پاک کردن صورت مسئله هست که شما انجام می دی! ما هم به این مصراع از این شعر شعر اعتقاد داریم که: گر مرد رهی میان خون باید رفت! (منظورم جنگ نیست اشتباه نگیرید بعد خر بیارو باقالی بار کن)
پس اگه فکر می کنید می تونید مثل آدمای عاقل بحث کنید بفرمایید! من هم جواب می دم اگه قانع شدم که خوب خوشحالم می شم! ولی اگه قرار بر توهین باشه با این که قدرت کل دارم اما ترجیح می دم دیگه شرکت نکنم و شما هم هی هندونه بغل فایرفاکس بزارید. و بقیه هم متوجه این مورد می شند که چیزی تو چنته ندارند گروه طرفدار فایرفاکس!
موفق و پیروز باشید.
و با هم رفیق هم باشیم این نکته یادتون نره. انجمن جای بحث هست نه هندونه بازی!
-
-
آخه اصلا جای بحث نداره
با کسی باید بحث کرد که حد اقل از کلیات اطلاع داشته باشه
یا حق
-
-
آقای عقل کل! مشكلش با فلش و برخي اسكريپتها رو چی می گی!
آقایون من همینجا تسلیم شدم تا کار به بدو بیراه نکشیده. من خودم مزیت های فایرفاکس رو هم می دونم و مشکلات IE رو هم می دونم. بگید این سمینار کجاست تا ما هم شرکت کنیم.
** دو پست شما یکی شد
-
-
این سمینار تو کرمانه
من خودم به این خاطر فایر فکس دوست دارم چون کلی Add-ons های مختلف برای کار های مختلف داره که خیلی به درد می خورند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا یک نوار ابزار داره که کلی امکانات داخل برای وب مستر ها قرار داره .
avant هم سرعت خوبی داره و برای کابران عادی محیط فارسیش خوبه
موفق باشید
-
-
عمومی هست این سمینار یا افراد خاص می تونند فقط برند؟
-
-
سلام
طبق صحبت هایی که شده به نظر میاد عمومی هست و همه میتونند برن و استفاده کنند .
جای مارو هم خالی کنید 
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)