-
پاسخ : سمینار فایرفاکس 3 و مرورگر ها در ایران
انگار واجب شد یه کم دیگه برای روشن شدن لامپ های بالا سرتون قلم بفرسایم. منم کار شما رو به حساب اون O3 تروپوسفری می زارم که بالاسرتون رو گرفته! شما چی کار می کنید که برای طراحی سایتتون کلافتون کرده. فکر کنم هنوز کار داره تا برنامه نویسیتون به سطح قابل قبولی برسه.بعد تازه آدم باید جنبه ی شنیدن نظر مخالف رو داشته باشه. آدم های با فهم و کمالات به قول قاف بدوید دنبال بازی تان! من نسبت خانوادگی خاصی هم با بیل گیتس ندارم! همین العان هم دارم از مرورگر Flock نسخه دوم بتا یک استفاده می کنم. پس از شما یه کم جلو تر هستم چون روی رایانه من تمام مرورگر ها نصب هست و هیچ تعصب خاصی هم نسبت به مرورگر خاصی ندارم بر عکس آقایان!
در ضمن دوست عزیز âHMâD وقتی که توی موضوعی به شخصیت فرد حمله می شه نشونه سفاحت و نادانی اون فرد نیست، همون پاک کردن صورت مسئله هست که شما انجام می دی! ما هم به این مصراع از این شعر شعر اعتقاد داریم که: گر مرد رهی میان خون باید رفت! (منظورم جنگ نیست اشتباه نگیرید بعد خر بیارو باقالی بار کن)
پس اگه فکر می کنید می تونید مثل آدمای عاقل بحث کنید بفرمایید! من هم جواب می دم اگه قانع شدم که خوب خوشحالم می شم! ولی اگه قرار بر توهین باشه با این که قدرت کل دارم اما ترجیح می دم دیگه شرکت نکنم و شما هم هی هندونه بغل فایرفاکس بزارید. و بقیه هم متوجه این مورد می شند که چیزی تو چنته ندارند گروه طرفدار فایرفاکس!
موفق و پیروز باشید.
و با هم رفیق هم باشیم این نکته یادتون نره. انجمن جای بحث هست نه هندونه بازی!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-24-2008 04:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)