-
پاسخ : سمینار فایرفاکس 3 و مرورگر ها در ایران
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76305#msg76305 date=1214282261]
شما چی کار می کنید که برای طراحی سایتتون کلافتون کرده. فکر کنم هنوز کار داره تا برنامه نویسیتون به سطح قابل قبولی برسه.بعد تازه آدم باید جنبه ی شنیدن نظر مخالف رو داشته باشه.
[/quote]
معمولاً طراحان حرفه ای صفحات وب برای پایه ریزی صفحات از استاندادردهای وب بهره می گیرن. شما اگه با این اصطلاح آشنا هستید، یک صفحه استاتیک بسیار معمولی با استفاده از HTML و CSS طراحی کنید و اون رو توی مرورگر های مختلف بررسی کنید.
متوجه می شین که صفحه شما بهترین نمایش خود رو تو FF و بهم ریخته ترین و اعصاب خوردکن ترین نمایش رو توی IE6 و بعد از اون توی IE7 بنمایش می ذاره!!!
از این حرفها هم که بگذریم، افزونه هایی که برای FF موجوده خیلی نفس کشیدن آدم رو راحت می کنه. مخصوصاً تو ویندوز که همه می دونن اگه بیشتر از 10 تا برنامه رو سیستم نصب بشن، ویندوز بدون هیچ دلیل خاصی بهم می ریزه و روز از نو، در نتیجه روزی هم از نو.
دلایل دیگری هم هست. ولی الان باید برم سر درسم. بعداً می یام می گم!!!
اااااااااااا بحث چه زود پیشرفت کرد. تا من اومدم اونو بنویسم. بحث تموم شد.
از دوستان کسی توی تیم برگذاری سمینار هست. اگه آره چرا از طریق شبکه ایترانت سازمان صنایع اونو پخش مستقیم و یا اصلاً ویدئو کنفرانس نمی کنید؟
ما تو اداره زندان هر روز داریم بیخود و بی جهت از ایترانتمون استفاده غیر مفید می کنیم. بقیه سازمان ها هم همین. چرا واسه این چیزا ازش استفاده نمی کنن، خدا می دونه!!!
** دو پست شما یکی شد
موفق و فایرفوکسی باشید... 
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-24-2008 05:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دلایلت درست هست. تازه سخنت رو کامل کنم درباره ی IE8 Beta1 که برای نمونه با همین انجمن مامبو هم مشکل داره و به هم می ریزه. سرعت بالا اومدن خود مرورگر هم پایین هست. به علاوه سرعت نسبتا پایین تر در لود کردن سایت ها. من خودم در هر 10 باری که مرورگر باز می کنم تقریبا 8 بار فایرفاکس و Flock که فکر کنم طبق همون هسته موزیلا هست رو اجرا می کنم و 1 بار اینترنت اکسپلورر و یک بار هم اپرا.
یه نکته دیگه هم درباره IE8 Beta1 این که حتما باید گذینه Emulate IE7 رو فعال کنید تا صفحات رو به درستی ببینید که نکته خنده داری هست. برنامه نویسان مایکروسافت خودشون کشتند تازه باید مرورگرت طبق IE& کار کنه. اینم چیزی هست که در نسخه های بتای فایرفاکس تا جایی که اطلاع دارم اصلا اتفاق نیوفتاده.
چاکر همگی هم هستیم.
-
-
اگرچه کاربری فایرفاکس مخصوصاً فایرفاکس 3 به مراتب سریعتر و بهتر از IE هست، و نیز از لحاظ امکانات و گسترش خیلی جلوتر از IE حرکت میکنه، اما با توجه به اینکه کماکان IE عمده سهم بازار مرورگرها را در اختیار قرار داره، در نتیجه چه دوستش داشته باشیم و چه ازش متنفر باشیم، باز اولویت در طراحی و توسعه نرم افزارهای وب سازگاری با IE ردموند (مایکروسافت) هست. اگرچه موزیلا از محبوبیت خاصی بین کاربران اینترنت برخوردار است (از جمله بنده) ، اما نباید خودمون را گول بزنیم. مایکروسافت مدت ها با توجه به سهم بازار مرورگرها که در دست داره، در صدر خواهد بود.
اما فایرفاکس و مخصوصاً فایرفاکس 3 تغییر راندمان کاری بسیار ملموس است. کافیست 20-30 تا تب همزمان باز کنید ببینید چه غوغایی میکنه این ورژن سه. ورژن 2 بعلت Processor Usage بالا و نوع ساختاری که داشت، از این قابلیت ها برخوردار نبود.
مطلب دیگه Cold Startup فایرفاکس 3 هست که فوق العاده است و IE به گردش نمیرسه. Warm Startup فایرفاکس 3 که دیگه اصلاً حرف نداره.
بنده شخصاً بعنوان یکی از کاربران فایرفاکس که بدو انتشار آن با نام فایرفاکس از آن استفاده می کنم، باید بگم که برای کاربران حرفه ای اینترنت فایرفاکس بهترین انتخاب می باشد و برای کاربران عمومی اینترنت که فرق مرورگرها را لمس نمی کنند IE اولین انتخاب پیش رویشان می باشد، چرا که به محض نصب ویندوز در جلوی روی آنها قرار دارد.
IE از نظر هسته مرورگر باید بیشتر کار کنه، و خصوصاً در مورد باگ های خاص خودش که بعلت استفاده از تکنولوژی خاص مایکروسافت در نرم افزارهای تحت وب ایجاد می کنه!
خدمت اون آقایونی که به شخصیت افراد توهین می کنند عرض کنم که ما هر موقع در حد یکی از موفقترین و بزرگترین افراد متفکر این دنیا یعنی آقای بیل گیتس بودیم، می تونیم در مورد ایشون قضاوت کنیم. شخص بنده ایشان را بعنوان یک الگوی موفق در بیزنس و کارآفرینی (Entrepreneurship) و دنیای کامپیوتر قبول دارم و به تلاشی که برای بهبود وضعیت زندگی تک تک مردم دنیا کردند احترام میذارم.
ما انسان ها خصوصاً در کشورهای جهان سوم وقتی نمی تونیم در حد شخصی باشیم، سعی می کنیم با کم جلوه دادن و بدنام کردن فرد، او را به پایین بکشیم. این مشکل از ماست. ما جوونا اگر تعصبات را کنار بذاریم، خیلی چیزا باید از غول ردموند یاد بگیریم و در مملکت بحران زده خودمون پیاده کنیم که فردا مایکروسافت و غول های دیگه، پول Patentهای خودشون را از جیب خالی این مردم بیرون نکشند. چون دنیای بیزنس شوخی بردار نیست.
مایکروسافت و موزیلا خیلی دوستانه تر از کاربراشون با هم برخورد می کنن. جستجو کنید کیک هایی که برای هم به مناسبت انتشار major releaseها می فرستند را ببینید.
در پایان باید بگم که IE چیزای زیادی داره که از فایرفاکس یاد بگیره. اما مطمئن باشید به علت commercial بودن این نرم افزار و پشتیبانی جامعه موزیلا از فایرفاکس، حداقل از لحاظ امکانات و قابلیت ها به واسطه افزونه های فایرفاکس، فایرفاکس همیشه حرف اول را بین مرورگرهای وب خواهد زد.
خدمت جناب saebonic عرض کنم اینکه فایرفاکس فاصله releaseهاش کوتاهه بعلت این نیست که سریع نرم افزارش را میده بیرون. یکی از علت های مهمش اینه که چون متن باز هست، در نتیجه نفوذ به آن راحتتر خواهد بود، لذا موزیلا مجبوره که برای امن کردن مرورگر فایرفاکس زود به زود حفره های امنیتی را پر کنه. IE هم کم بروزرسانی نمیکنه خودش را. چون توی پس زمینه ویندوز آپدیت بروزرسانی میشه، شاید کمتر به آن توجه می کنیم.
امیدوارم دوستان بهره لازم را از چند خط برده باشند.
متشکرم
-
-
چطوره بیایم یه مرجع کاملاً فارسی راه اندازی کنیم واسه مرورگر ها که هر کسی هر مشکلی با هر مرورگری داشته باشه بتونه اونجا مطرح کنه. تا این همه جنگ و جدل بر سر این مرورگر ها کمتر شه !
-
-
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76287#msg76287 date=1214255276]
من نمی دونم این فایرفاکس چی داره که همه دنبالش می رند. به نظر من فایر فاکس به عنوان یه مرورگر اضافی روی ویندوز مایکروسافت بد نیست. شاید لازم بشه.
اما نکته بعد این که این موج استفاده از فایرفاکس مثل داستان جو گرفتن آدما می مونه. جو گرفتشون. فرق فایرفاکس با IE رو نمی دونند و چون همه می گن فایرفاکس خوبه می خوان از اون استفاده کنند. (حالا گیریم همه خودشونو بندازند توی چاه) تنها اشکالی که IE داره نسخه هاش دیر به دیر میاد و فایر فاکس موزیلا هر یه چند روز! اگه داستان به روز بودن و ارائه شدن بسته های اصلاحی هست که مایکروسافت هم می ده! (البته یه مدت می گه نه مشکلی نیست بعد خودش مثل بچه ی آدم بسته اصلاحی رو ارائه می کنه که به خاطر این داستان یه کم دیر اصلاحیه ارائه می کنه)
نکته بعد این که قربون فایر فوکس بشم الهی! قربونش برم همچین محیط کاربری باحالی داره که نگو! می گن قابلیت اضافه شدن پوسته داره! خوب به چه درد می خوره! مثلا در مورد همین نسخه 1 و 2 و 3 که همش مثل هم. مایکروسافت بدبخت حداقل با ارائه هر ورژن از Internet Explorer یه پوسته خوشگل ارادئه کرده که آدم تا مدت ها حالشو می بره و تا وقتی خسته بشه نسخه بعدی مرورگر رو عرضه کرده.
نکته بعد سرعت هست که می گن فایرفاکس سرعتش بیشتر از ie هست. پس این افراد بهتره برند نبال Browser های دیگه مثل Opera که سرعت بیشتری نسبت به Firefox داره یا Safari اپل که سرعت قابل ملاحظه تری نسبت به همشون داره و چندین برابر سریع تر از بقیه رقبا قرار می گیره.
یه نکته اینجا مخفی هست اونم اینه که کسانی که دنبال فایرفاکس هستند اصولا دنبال برنامه های متن باز یا همون اوپن سورس هستند و با برنامه هایی که به صورت تجاری عرضه می شه مخالفتند برای همین به شدت با IE که از جبهه ی مقابل هست مخالفت می کنند. البته جنگ بین جامعه اوپن سورس و مایکروسافت یه جورایی دیگه هم هست. جنگ گوگل و مایکروسافت. بزرگترین حامی فایرفاکس گوگل هست در مقابل اینترنت اکسپلورر مایکروسافت.
تازه برنامه جالب تر هم می شه. گوگل یه جور انحصار می کنه مایکروسافت یه جور. طبق قانون عقلی کسی که چیزی تولید می کنه باید از مزایای اون هم برخوردار بشه. تصور کن شما یه خانه بسازید و بعد یک نفر دیگه بیاد بگه طبق قوانین مثلا متن باز شما باید خونتون رو مفتی بدی بقیه حالشو ببرند! خداییش کی دیگه حال کار کردن داره. اگه همین حالا مایکروسافت کنار بکشه اوپن سورس هم اون روی سکه را، رو می کند.
براتون مثال بزنم. لینوکس برنامه متن باز هست اما به عنوان مثال رد هت به صورت تجاری عرضه می کنه! میترا از مشتقات CMS های رایگان هست اما نسخه پورتال با قیمت های باور نکردنی عرضه می شه! چرا؟ چون اگه طراح میترا پول نگیره چه کار کنه! نون خشک بخوره! هم حق داره بگیره و هم طبق نظرات خودشون در مورد متن باز حق نداره.
حالا اگه متن باز (اوپن سورس) توی این جنگ برنده بشه باز هم همین داستان ادامه داره با این تفاوت که افراد بیشتری روی یک برنامه کار می کنند و کار می گویند (تاکید می کنم می گویند) بهتر از آب در می آید. به ماند که لینوکس با این همه برنامه نویس در سراسر دنیا هنوز هیچ برتری خاص نصبت به ویندوز نداره.
شما بهترین برنامتون رو مجانی ارائه نمی کنید! بهترین برنامه نویس های دنیا (نابغه های رایانه) توی مایکروسافت جمع نشدند که زحمت بکشند و ما مفت مفت از دست رنجشون استفاده کنیم.
آقا خلاصه بگم، کشککی وارد جنگ اینا نشید چون سرو ته یه کرباس هستند. کسایی هم که می گند ویندوز بد لینوکس خوب! یا فایر فاکس خوب آی ای بد! اینا چشماشون رو به خوبی های IE بسته اند، همچنین همون چشماشون روی بدی های فایرفاکس بسته هست.
والسلام نامه تمام.
[/quote]
خوبه !!! واقعا جالب بود ...
عزیزم جای بحثش توی این تاپیک نیست اما این قدر این مرورگر حتی نسخه های آخرش پایین هستند که حتی ما توی تست هامون هم دیگه تست از IE نگرفتیم !!!
در مورد این صحبت هایی که شما کردید اما یقین دارم که شما اطلاعاتتون زیاد نیست از FF و یا آپرا . حالا اگه حال بحث زیاد دارید پی ام بدید ...
-
-
آقای digitz حال کردم اینو می گن گفتگو. به نکات جالبی اشاره کردید که من خیلی ازش استفاده کردم. اگه پست ها رو نگاه کنید کلی می بینید که حرف های حاشیه ای زده شد. من می خواستم یه بحث بشه مثل کاری که شما کردید. دیدم همه از موزیلا تعریف می کنند با این که خودم کاربر فایرفاکس موزیلا بودم طرف IE رو گرفتم. تا یه چیزایی یاد بگیرم. آخه من هر چی توی این اینترنت و مجلات مثل عصر ارتباط و کلیک و امثال اونا می خونم تعریف از محاسن فایرفاکس هست. دوست داشتم ریزتر به مسئله نگاه بشه. ببینیم کدوم چه امکاناتی داره که اون نداره و چه مشکلاتی که این داره اون نداره و بالعکس. راستی نظرم رو در مورد متن باز هم ارائه کردم اگه نظری در این باره هم دارید خوشحال می شم بشنوم.
به امید پیشرفت ایرانی و ایران.
-
-
سلام دوست عزیز
برای اطلاعات بیشتر به این سایت یک سری بزنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم دانشنامه فایر فاکس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر شما هم برنامه نویسی می کنید می توانید برای ff برنامه بنویسید
این هم جشن فایر فاکس 3 
احتمالا 13 تیر پارک گفتگو 6- 8 اطلاعات بیشتر از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته کلی جشن دار برگزار میشه در تهران و تمام شهر ها
اینجا هم سری بزنید
یا حق
-
-
آقا دستت درد نکنه لینک های جالبی گذاشته بودی مخصوصا فایرفاکس فارسی. دست مریزاد.
-
-
با سلام
به این لینک یه سری بزنید در رابطه با مرورگر جدید اپل هست همون safari.
-
-
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76589#msg76589 date=1214470578]
با سلام
به این لینک یه سری بزنید در رابطه با مرورگر جدید اپل هست همون safari.
[/quote]
خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی !
عزیزم تستی که توی سایت موزیلا ، آپرا یا سافاری باشه بدرد نمیخوره . 2- نسخه مرورگر ها کمی جالبه !
تست هایی هم که تا حالا دیدم سایت LifeHackers خوب بود این را هم ما توی ایران گرفتیم بین Safari 3.1.1 و آپرا 9.5 فینال و فایرفاکس 3.0 فینال و فایرفاکس 3.1a1pre
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)