-
پاسخ : سمینار فایرفاکس 3 و مرورگر ها در ایران
[quote author=saebonic link=topic=14343.msg76611#msg76611 date=1214483038]
آن که دادند که نداند لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آن که نداند که نداند که نداند، تا ابد الدهر در جهل مرکب بماند!
من هم شعر در وصف شما بلدم. دایره شعر ضرب و المثل و کنایه من خیلی بالا تر از شماست!
عزیزان بحث فایرفاکس ما نداریم تاپیک و یه مرور بکنید این بحث تموم شده. این یه پیشنهاد بود. جالب بود براتون لینک گذاشتم. شما چرا نسبت به هر چیز جدیدی موضع می گرید! برام جای تعجب داره چه جوری خود فایر فاکس رو قبول کردید؟! (استفهام انکاری، آرایه ادبی که بلدید). یه کم به خودتون بیاید مسخره کردن هنر نیست. لطف هم کنید نسبت به هر چی که من می زارم عکس العمل تعصب آمیز نشون ندید. واقعا سطح فکریتون انقدر که بعد یه بحث این عکس العملتون از بچه های میترا یاد بگیرید واقعا که!
موفق باشید
[/quote]
دوست عزیزم بنده اون جمله ای که گفتم را برای شما نگفتم ((: نمیدونم چرا این جوری برداشت کردید :دی خیلی جالبه ! من این جمله را برای سایت سافاری گفتم بعد شما به خودتون گرفتید :دی اون لینکی هم که از پی سی نتورک بود مربوط به تست خود بنده به همراه تیم پی سی نتورک هست که در اونجا خوشحال میشیم کاملا بحث علمی و منطقی داشته باشیم . پس یک وقت سوء تفاهم نشه ! اون جمله بنده کاملا مربوط به سایت سافاری بود که خودش تست گذاشته بود .
و یک تشکر جانانه از محسن عزیز !!!!!!!! بد نیست اون تاپیکی که دوست عزیزم و بنده لینک دادم را ببینید ! در مورد بحث مرورگر که کاملا موافقم منطقی و با دلیل باید باشه ! محسن جان اگه اون لینکی که saebonic گذاشته بودند را نگاه میکردید متوجه جمله بنده میشدید که منظورم دست انداختن یا مسخره کردن saebonic عزیز نبود بلکه روی حرفم به سایت اپل بود .
موفق باشید
شهریار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-26-2008 02:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)