-
پاسخ : وضعیت مامبو4.6.4
سلام
ببینید ترجمه تکمیل شده . کد نویسی تمام شده . قالب جدید ست شده . یه سری ریزه کاری مونده + تست نهایی که در حال انجام هست .
سعی خودمون رو میکنیم که انشالله همین هفته منتشر بشه ... امیدوارم توی هفته جاری چند نفر به تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سر بزنند و ...
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-23-2008 10:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
سلام
حق با شماست . اما بعضی از موارد جزء سیاست های کاری ماست که منتشر نشه و بقیه تا انتشار عمومی اطلاعی از اون نداشته باشند . ( این مورد هم بخاطر تجربه های بد از سوء استفاده های افراد هست )
خبر جدیدی که میتونم بهتون بدم تغییراتی است که تا چند وقت دیگه در انجمن و سایت شاهد اون خواهید بود . اولین تغییر رو چند روز قبل در بخش سرچ انجام دادیم که میتونید چک کنید ... ( سایت فعلی بر پایه مامبو 4.6 و جوملا 1.0 بود که در ورژن سایت جدید سایت بر پایه مامبو 4.7 و جوملا 1.5 خواهد بود )
یا علی
-
-
سلام. من هم باید عرض کنم که حق با شماست. 
در مورد تغییرا ت در قسمت جستجو هم باید بگم خیلی خوب و شیک شده
[quote author=فیروزمندان link=topic=14346.msg76378#msg76378 date=1214315557]
خبر جدیدی که میتونم بهتون بدم تغییراتی است که تا چند وقت دیگه در انجمن و سایت شاهد اون خواهید بود . اولین تغییر رو چند روز قبل در بخش سرچ انجام دادیم که میتونید چک کنید ... ( سایت فعلی بر پایه مامبو 4.6 و جوملا 1.0 بود که در ورژن سایت جدید سایت بر پایه مامبو 4.7 و جوملا 1.5 خواهد بود )
یا علی
[/quote]
یه سوالی برام پیش اومد. مگه شما اصلا برای سایت مامبولرن از جوملا هم استفاده می کردین تا حالا؟ چجوری با دو تا CMS یه سایت واحد را مدیریت و طراحی می کردین؟
شما قبل از فارسی سازی مامبو 4.7 و انتشارش از اون استفاده می کنید؟در کل شما هیچ وقت از مامبو های ترجمه شده ی خودتون برای سایت مامبولرن استفاده نمی کنید؟
اگر سوالم هم مثل خودم مبتدی بود ببخشید. ولی خوب پیش اومد دیگه.
ممنونم از لطف و توجه شما...
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ــــلی
-
-
سلام
سرچ جدید چند تغییر اساسی کرده : مهمترینش اینه که تمام لینک ها در خود سایت باز میشه و به گوگل منتقل نمیشه که این موضوع خیلی مهمه ... تا چند وقت دیگه هم آر اس اس سایت های خودمون رو در این سایت با ظاهری شکیل اضافه میکنیم که همواره آخرین مطالب در این قسمت از سایت موجود باشه
در مورد سایت : پرتال مامبولرن تلفیقی از مامبو و جوملاست ... این پرتال نه منتشر میشه و نه فروخته
ما برای اینکه همزمان امکانات هر دو سیستم رو داشته باشیم با تغییراتی که دادیم پرتالی جدا نوشتیم که امکانات هر دو سیستم را دارا میباشد . مامبو نسخه بتا 4.7 و حتی نسخه نسخه 5 در اختیار ما قرار داره ...
یا علی
-
-
-
-
من یک ماشین بی ام و دارم و خیلی هم دوسش دارم، ولی از امکانات رفاهی بنز خوشم میاد، آیا میتونم امکانات بنز رو به بی ام و اضافه کنم؟
یا باید از بنز استفاده کنم یا از بی ام و، انتخاب سومی هم نیست.
مامبو نرم افزاری با ویژگی و تفکرات خودش هست، جوملا هم همینطور، هر دو هم خیلی عالی هستند، از این گذشته نیوک، تایپو، ورد پرس . .... هم همگی خوب هستند. ولی هر کودومشون با ویژگی ها و دیدگاه های خودشون.
-
-
-
-
ببین، اساس تفاوت سی ام اس ها در کرنل، ماژولها و تکنولوژی ساختشون هست. طبیعتا جوملا و مامبو هم خصوصا در ورژنهای آتی خیلی در این موارد متفاوت خواهند بود.
تیم مامبو و سایر تیم ها هم معمولا ورژنهای در حال توسعه رو برای تست و بررسی و توسعه و داکیومنت نوشتن به اعصای تیم میدن. البته این ورژن تحویلی نهایی نیست چون خیلی تغییر میکنه و ...
-
-
ورژن جدید جوملا یعنی جوملا 1.5 کاملا با مامبو و نسخه های قبلی جوملا متفاوت . ورژن جدید هم دیگه مثل قبلی ها خیلی ساز گار نیست و خیلی از پلاگین ها و... حتی با فعال کردن ارث بری دیگه خوب کار نمی کنند پشتیبانیش توی ایران هم افتزاه یعنی اگر تو انجمن یک تاپیک بزنی که سوال مربوط به مدیران باشه بعد از 1 ساعت تازه یکی از کاربران فعال به جای مدیر جواب میده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)