-
مشكل در نمايش تعداد ارسال ها
با سلام خدمت آقاي زراعتي
يك مشكل ؟ وقتي كه من در هر انجمن يك زير گروه درست ميكنم و تويه زير مجموعه ها پست ميدم تو نمايش ارسال هاي اون انجمن نميزنه ؟ و ميزنه ارسال0 - نمايش 0
و يك مشكل اينه : توي هر قالبي كه من از شما دانلود كردم و گرفتم وقتي يك پست جديد ميدم علامت اون انجمن كه مثلا نوشته پست جديد - به همون حالت قبلي ميمونه و علامت پست جديد نمياد.
و يك درخواست من قالب Silent wave رو ميخوام كه گروه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ازش استفاده ميكنند.
و قالب Urban رو فارسي كنيد از اينجا ميتونيد ببنيد : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-23-2008 06:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشكل در نمايش تعداد ارسال ها
سلام
مشکل اول : admin انجمن >> مديريت انجمن ها >> روی تنظیمات کلیک کنید
روبروی "شمارش نامه های زیر انجمنها در شمارش تعداد ارسال کل انجمن" تیک بزنید و ذخیره کنید مشکل حل میشه
مشکل دوم : خود شما پست زدید درسته ؟ پس برای شما اون مطلب جدید نیست ... و نباید ....
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
اولا يه تشكر ويژه كه خيلي خيلي جواب پست ها رو ميديد. ممنون
ثانيا
وقتي كه مي خوام قالب رو دانلود كنم اين اخطار رو ميده !
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Incorrect syntax was used in a comment. Error processing resource '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. Li...
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><!----- SMFLearn Commercial Template ----- Designed and Developed by Mambolea...
بعدش قالب جديد ندارين مثل قالب مجيد آنلاين يا ...
-
-
سلام
شما احتمالا از IE 6 استفاده میکنید
از Firefox و یا Internet explorer 7 استفاده کنید مشکلتون حل میشه
لیست تمام قالب ها رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حال حاضر حدود 26 قالب فارسی در لینک بالا موجود هست
یا علی
-
-
- وقتی تو یک تاپیک پست میدم ، آخرین ارسالم ( تو یک مطلب) میره اول و بقیه مطالب ، یعنی مطالب قبلی میرن زیرش، باید چطوری درست کنم.
شما جواب دادین که :
- تنظيمات قالب جاري -> بازنشاندن تنظیمات -> بازگشت به تنظیمات پیش فرض این قالب -> همیشه موضوع های جدید بالاتر از همه قرار بگیرند. (این گزینه را از حالت انتخاب خارج نمایید)
من در قسمت تنظیمات پیش فرض اسم قالب خودمو (slinet wave ) رو نمیبینم.چیکار کنم؟
-
-
سلام
اگر ممکنه اسکرین شات صفحه مورد نظر رو اینجا قرار بدید
یا علی
-
-
-
-
[img width=640 height=428]http://i25.tinypic.com/11blloo.jpg[/img]
-
-
یک جای دیگه اپلود کنید ، لینک هاتون ****** هستن
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)