-
پاسخ : مشكل با ماژول آخرين مطالب
ببخشيد دوباره مزاحم مي شم.
1- امكان داره كه من اين چند تا كپي از ماژول آخرين اخبار رو به صورت دو ستون كنار هم قرار بدم؟
2- براي اينكه بين ماژولها كمي فاصله بيندازم بايد چه كنم؟
ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-25-2008 11:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
بله این امکان هست
در این صورت باید در قالبتون موقعیت های مختلفی و با فاصله برای ماژول ها ست کنید و هر کدوم رو در موقعیت مورد نظر منتشر کنید
یا علی
-
-
سلام. من با قالبclean247 كار مي كنم. توي عكس اين قالب اين نشون داده شده. يعني من بايد در فايل css تغييرات بدم؟ مثلا در teblemoduletable{} ؟ ممنون مي شم از پاسخ گويي تون.
-
-
سلام
منظورتون در کدوم عکس هست ؟
در عکس چی نشون داده شده ؟!
یا علی
-
-
عكسي كه براي معرفي اين قالب در سايت گذاشته ايد. البته اين احتمالا ربطي ندارد.
[quote author=فیروزمندان link=topic=14354.msg76564#msg76564 date=1214459741]
در این صورت باید در قالبتون موقعیت های مختلفی و با فاصله برای ماژول ها ست کنید و هر کدوم رو در موقعیت مورد نظر منتشر کنید
[/quote]
موقعيت ها رو براي ماژول در فايل css بايد تنظيم كنم؟ در tablemoudule ؟
مرسي
-
-
sلام. نه خیر دوست من. شما باید موقعیت ها را در فایل index.php تعریف کنید.مثلا با کد زیر
کد:
<?php mosLoadModules ( 'top', 0 ); ?>
یک موقعیت به نام top ایجاد میشه. شما باید این کد ها را در ساختار table یا div قالبتون قرار بدین.(بسته به نوع قالب).
در ضمن آموزش های کامل هم در همین مورد در قسمت قالبها Templates & CSS انجمن موجود هست.
موفق باشید.
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ لی
-
-
ممنون از راهنماييتون . سعي مي كنم كه انجامش بدم. ولي اگه به مشكل خوردم دوباره مزاحم مي شم.
-
-
باز هم سلام. ماژول آخرين مطالب من (در حقيقت آخرين اخبار) كه [quote author=فیروزمندان link=topic=14354.msg76441#msg76441 date=1214376531]
مشکل از کپی نشدن صحیح فایلها بود که حلش کردم
[/quote]
و دستتون درد نكنه، وقتي يك مطلب جديد وارد مي كنم نشون نمي ده. يعني عنوان اون به تيترهاي آخرين مطالب و ايضا آخرين مطالب بخش ها اضافه نمي شه.
ضمنا اگه وقت كرديد يك نگاه به وب من بيندازيد، به نظر شما چطور مدل نشان دادن بخش ها را زيباتر كنم؟ باز هم بايد index.php را تغيير دهم؟
راستش من با خواندن مطلب "توابعي كه در ساختن قالب به درد مي خورند" متوجه نشدم. ما چطور مي توانيم بدنه ماژول و خروجي اش را در فايل ايندكس بگذاريم و برايش طراحي كنيم.
شايد هم به خاطر اين متوجه نشدم كه در اين تاپيك جملات به هم ريخته اند.
به هر حال كمك! لطفا.
-
-
راستش من با خواندن مطلب "توابعي كه در ساختن قالب به درد مي خورند" متوجه نشدم.ما چطور مي توانيم بدنه ماژول و خروجي اش را در فايل ايندكس بگذاريم و برايش طراحي كنيم.
سلام.فکر کنم با ایجاد موقعیت جدید در قالبتون مشکلی نداشته باشین. چون من یه سر به سایتتون زدم و دیدم که مثل اینکه یه موقعیت اضافی بالای صفحه ی اول سایتتون ایجاد کردین.در واقع شما وقتی کد <?php mosLoadModules ( 'top', 0 ); ?> را در فایل index.php قرار می دین، در اون مکان یه موقعیت با نام top در قالبتون ایجاد می شه که برای قرار دادن یک ماژول در اون موقعیت باید از قسمت مدیریت مامبو برید به ماژول ها --> ماژول های بخش کاربری و در اون جا ماژول مورد نظرتون را انتخاب کنید و وقتی واردش شدین می تونید موقعیت انتشارش در قالب را انتخاب کنید.
اما شما با قرار دادن کد <?php mosLoadModules ( 'top', 0 ); ?> درون فایل index.php فقط یه موقعیت ایجاد می کنید و درواقع به جزئیات ماژول دسترسی ندارید. برای دسترسی به جزئیات ماژول باید در فایل CSS تغییر بدین که آموزش اون اینجا هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امیدوارم توانسته باشم کمک اندکی بکنم.
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــلی
-
-
ممنون از كمكتون. باز هم سعي خودمو مي كنم..... اما ماژول آخرين مطالب  بازم داره اذيت مي كنه. وقتي مطلب جديد اضافه مي كنم، عنوانش رو در اين ماژول نشان نمي ده. تازه چون من از اين ماژول چندين بار استفاده كردم در تمامش همين مشكل رو دارم.
اگه مي شه  كمك كنيد.
فكر كنم مشكل كپي نشدن درست فايلها همچنان پابرجاست و درست شدنش موقتي بوده. (از من حساب نمي برد.)
الان هم ماژول آخرين اخبار و هم آخرين مطالب صحيح كار نمي كند. لطفا راهنماييم كنيد.
ممنون
آقاي فيروزمندان! مي شه بگيد چطور مي تونم به فايلها دسترسي پيدا كرده و مشكل كپي نشدن درستشون رو حل كنم؟ من باور كنيد خيلي به اين پاسختون نياز دارم.
مهندسين و مهندسات محترم شما تا به حال با اين مشكل كه ماژول آخرين مطالب و آحرين اخبار به روز نمي شود م.اجه نشديد؟ مي شه كمك كنيد؟
** پست های شما یکی شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)