-
مشکل در نصب
سلام.
من در نصب مامبو مشکل دارم . در مرحله قبل از تعیین نام سایت یک اخطاری میدهد
SQL=Table 'mos_banner' already exists:
- - - - - - - - - -
# $Id: mambo.sql,v 1.19 2005/02/16 15:44:24 stingrey Exp $
………………# Table structure for table `mos_banner`
که بدلیل طولانی بودن بقیه را ننوشتم. چند تا از دوستان من هم با این مشکل مواجه شدند.
لطفا پاسخ این سئوال را بدهید چون چند بار سئوال شده ولی جواب این مشکل را نداده اند و
پاسخ دیگری داده اند که نوع دیگر مامبو را نصب کنید در صورتی که این مامبو از سایت مامبو یوزر گرفته شده است. این اخطار به خاطر چیست؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-19-2006 06:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل در نصب
دوست گرامی
شما قبلا بر روی همین سایتی که الان میخواهید بر روی آن مامبو نصب کنید و با همین دیتا بیس مامبو را نصب کرده بودیت؟ (جواب دهید تا مشکل را حل کنیم)
ضمنا علت اینکه دوستان در مورد مامبو دیگر میگویند این است که شما الان در سایت مامبو لرن هستید و ما از کارکرد مامبویی که در اینجا برای دانلود گذاشتیم اطمینان داریم.
باز هم توصیه میکنیم که مامبو را از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود و نصب کنید.
-
-
Re: مشکل در نصب
همونطوری که آقا سیامک هم اشاره کردن شما قبلا مامبو رو روی این داتابیس نصب کردید حالا یا به صورت کامل یا نصف کاره
برای حل شدن مشکل وقتی به step 1 رسیدید تیک Drop Exiting Tables رو فعال کنید تا اطلاعات قبلی دیتابیس شما رو پا کنه و مجددا نصب کنه :
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)