با سلام
آقا چرا فقط PHP triad ميتونه مامبو رو ساپورت كنه و ساير نم افزر ها مثل Wamp و يا IIS و يا PWS نميتونن ساپورتش كنن؟
برام جاي سوال شده !
موفق باشين

با سلام
آقا چرا فقط PHP triad ميتونه مامبو رو ساپورت كنه و ساير نم افزر ها مثل Wamp و يا IIS و يا PWS نميتونن ساپورتش كنن؟
برام جاي سوال شده !
موفق باشين
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
تمام برنامه هایی که بصورت سرور خانگی ( localhost) - PHP & MySQL & Apache رو ساپورت میکنن ...مامبو رو هم ساپورت میکنن ....PHP triad به دلیل سادگی در ساختار ظاهری و راحتی استفاده از اون بیشتر تاکید میشه....
البته آموزش استفاده از AppServ هم در حال آماده شدن است و به زودی در سایت قرار میگیرد.
AppServ هم یکی از برنامه های ساخت سرورخانگی هست و میشه گفت راحتر PHPtriad است و قدرت بالایی هم داره...
یا علی
جناب آقاي نوري
از راهنمايي هاي شما خيلي خيلي ممنونم انشالله موفق باشين
فقط ببينم اينجا همه چي پولي هستش؟
خوبه خيلي خوبه
حالا كه دارين اين كار رو ميكنين بيايين و يك سي دي آموزشي عين اين تيم نسل جوان مشهد كه واسه پي اچ پي نيوك داده بدين بيرون ديگه
كاسبي خوبي ميشه 8)
دوست گرامی
php Triad یا wamp یا ... فقط وظیفه نصب و مدیریت Apache (وب سرور) MySql (دیتا بیس انجین) و PHP (زبان اسکریپت سرور ساید) رو دارن و هیچ تاثیر دیگری در کارکرد مامبو ندارن.
البته از نوع مدیریت اونها میشه گزینه بهتر رو انتخاب کرد. مثلا بعضی از این برنامه ها PHPMyAdmin نیز دارن که برای کنترل دیتا بیس هست.
من به شخصه از WAMP استفاده میکنم.
۱-ضمنا اینجا هیچ چیز پولی نیست (اقلا فعلا مجانی هست) فقط شما برای دریافت فایل باید در سایت عضو شوید که عضویت نیز رایگان است.
۲-در مورد سی دی هم در دست بررسی هست. هدف اینه که این سی دی کار رو آسونتر کنه به همین خاطر باید کامل و بی نقص باشه که کار میبره.
۳-فکر میکنم از فعالیت این انجمن کاملا مشخص باشه که مدیران این برنامه بیشتر به فکر انجام فعالیتمفید هستن تا کسب پول. اینجا یک انجمن غیر انتفاعی هست و این برنامه شغل ما نیست. تمام مدیران این سایت شاغل هستند و برای کمک به جامعه Opensource ایران این سایت رو راه انداختن.
ممنون سیامک جان بابت توضیحات خوبه شما !!!
فکر نکنم چیزی برای گفتن مونده باشه![]()
اکثر مشکلات این برنامه ها session هست که اصولا این آدرس ها درست نیست و باعث می شه تا شما نتوانید وارد بخش مدیریت مامبو شوید
برای همین با تغییرات در فایل php.ini قسمت session pacth این مشکل را نیز حل کنید
و باید بگم اگر می خواهید خیلی راحت با برنامه آپاچ کار کنید Xampp رو توصعیه می کنم ولی بخاطر حجم پایین تر php triad اصولا این برنامه مورد توجه بیشتری قرار گرفته
يعني php, my sql و apache به تنهايي مامبو رو ساپرت مي كنن
و احتياجي به نصب php traide نيست؟
اگر کار کرده باشید و تنظیمات مربوطه رو درست ست کنید بدون هیچ مشکلی میتونید با MySQL , Apache , PHP بدون نیاز به PHPTraid کار کنید .
یا علی
نه من هنوز اينارو با هم ست نكردم
همين الان مامبو رو دانلود كردم
تو step1 دچار مشكل شدم
اگه مي شه مراحل نصب رو توي فروم بنويسين به طور خيلي خلاصه ؟
ميشه؟
اگر یه سرچ کنید آموزش کامل در انجمن هست .
تاپیک آموزش نصب مامبو "مهم" تعریف شده که همیشه اولین تاپیک این بخش باشه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینجا رو ببینید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)