سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: بزرگترین پرتال و سایت اهواز

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

بزرگترین پرتال و سایت اهواز

با سلام خدمت همه دوستان و مدیران عزیز سایت بزرگ مامبولرن
    منم سایت خودم رو حدود 10 روزه که راه اندازی کردم و البته با مامبو اون رو مدیریت میکنم ، دست همه دوستانی که از مامبو حمایت میکنند درد نکنه
    سایت من در مورد معرفی اهواز و خوزستانه ، و محلی با صفا برای همه اهوازی ها و خوزستانی های سراسر جهان

اینم لینکشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    خوشحال میشم از این سایت بازدید کنید و هر نظر و انتقادی رو که دارید در خدمتم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

پاسخ : بزرگترین پرتال و سایت اهواز

سلام دوست عزیز
    صفحه اول(intro) مشکل داشت یعنی حروف درست نمایش داده نمی شند (علائم نامفهوم)
    شما می تونید با قرار دارد این کد:
    کد:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    در فایل Html صفحه اول این مشکل حل کنید

مرسی دوست عزیز
    الان کد رو اضافه میکنم
    ممنون از راهنماییت

سلام
    سایت شما را دیدم از دید یک کاربر سایت عرض می کنم - کاری به مسائل تکنیکی و .... ندارم - به نظر من سایت شما هر چند بسیار زیبا است ولی دارای اشکالات زیر است
    1- چون رزولوشن مورد استفاده من کمی بالاست - 1680 در 1050 - در صفحه اول بک گراند مورد استفاده چهار بار تکرار می شود که چندان زیبا نیست
    2- حجم اطلاعات و داده های ارائه شده در هر صفحه بسیار زیاد است و از خوانایی و جذابیت سایت می کاهد مثلا چه لزومی دارد در تمام صفحات لینک های rss تکرار شود اگر کسی به استفاده از این لینک های علاقه داشته باشد می تواند از راه یک صفحه آنها را انتخاب کند
    3 - حجم بالای تبلیغات و وجود متن های متحرک و فلش ها باعث سرگیجه می شه ( راستش را بخواهی من که به شخصه هیچ علاقه ای به صرف زمان در این نوع سایت ها ندارم )
    4- همان طور که قبلا هم گفتم حجم اطلاعات موجود در هر صفحه زیاد است و همین باعث طولانی شدن بار گذاری صفحه می شه . احتمالاً خودتان از ای دی اس ال استفاده می کنید

امیدوارم از ایراداتی که گرفتم ناراحت نشده باشید چون به هر حال هدف ما رسیدن به شرایط بهتر است و اگر خودمان مشکلاتمان را به هم گوش زد کنیم بهتر است

شاد باشید

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

سلام

1- توجه کردید به اینکه حجم Background صفحه 135KB میشه!؟(معمولاً یه عکس کوچیک میزارن که Repeat شه)
    2- احتمالاً به این هم توجه کردین که حجم ax.jpg (یا به اصطلاح Intro) هم 735KB میشه!؟(با این حجم یه Introی خیلی قشنگ با Flash میشه درست کرد )
    3- فاصله ها رو طوری تنظیم کنید که صفحه اسکرول نداشته باشه بنظر من اینجوری بهتره
    4- داستان دو تا Counter چیه؟
    کلاً هدفتون از گذاشتن این Intro چی بوده!؟ فراری دادن بازدیدکننده ها یا هدف دیگه ای هم داشتین!؟ من که خودم سراغ بقیش نرفتم

یا علی

با تشکر از دوستان عزیزم ALMASSI و DesignX

واقعا ممنونم از اینکه وقت خودتونو گذاشتین و در مورد سایت من بحث کردید ، همین پیشنهادات و انتقادات هست که باعث پیشرفت میشه و من هیچوقت از این پیشنهادات هر چند که برخلاف میلم باشه ناراحت نمیشم و برای همه نظرات احترام قائل هستم . 8)

در مورد مواردی که جناب ALMASSI ذکر کردند :

1- منم رزولوشن رو بالا بردم و به همین مشکلی که شما فرمودید برخورد کردم ، ولی نمیدونم راه حلش چیه ؟؟؟ :-[
    3- بله درست فرمودید و حجم تبلیغات بالاست و حتما از تعداد اونا کم میکنم .

در مورد مواردی که جناب DesignX ذکر کردند :

1-من در صورتی که از یه عکس کوچیک استفاده میکردم و میخواستم اونو تکرار کنم دیگه نمیشد بصورت سایه روشن پیاده سازیش کنم .
    2-متاسفانه ماکرومدیا فلش بلد نیستم و اینتروی فلش نمیتونم طراحی کنم. :-\
    4-یکی از دوستان میگفت که وبگذر علاوه بر پرشین استت باعث بالا رفتن رنک میشه !!! و شایدم اشتباه گفته باشه !!! ولی معمولا چون رنک اینجور سایت ها بالاست باعث میشه در جستجوها حتی اگه شده جستجوکننده از این سایت ها وارد سایت من بشه .
    هدف خاصی نداشتم از گذاشتن اینترو . به نظر شما باعث فراری بازدید کننده میشه ؟ یعنی اینقدر مشکله که یه کلیک بکنه و وارد سایت بشه ؟

در کل متشکرم که نظرات خودتونو بیان کردید

اگر راه حلی برای رفع مشکلات دارید ممنون میشم به من بگید .

سلام
    درمورد مشکل بکگراند دوستمان DesignX راه حل را داده است یعنی " معمولاً یه عکس کوچیک میزارن که Repeat شه "

موفق باشید

بله اینکارو میکنن ولی دیگه نمیشه مثل الانش دو رنگ و بصورت سایه روشن در اورد

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام. حالا به اين صورت كه الان هست فكر مي كنم حق با شما باشه.ولي ميشه مثلا سايه روشن را عمودي زد ( نه مورب) اون وقت از repeat هم ميشه استفاده كرد.

يــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلي

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام
    ببين دوست من. يه چنتا مسئله هست بهت ميگم انجام بده بد نيستش.
    1 : تصويري كه هنگام ورود سايت قرار دادي خيلي سنگينه و 700 كيلوبايت اندازشه و تازه ريسايز هم ميشه كه كيفيت تصوير رو مياره پايين. اون عكس رو برات تغيير دادم و آپلود كردم . اگه خواستي ازش استفاده كن.

2 : در رابطه با اون بك گراند نارنجي صفحه وروديت هم. ميتوني از برنامه نويسي در فايل استايل استفاده كني و اونموقع نيازي به عكس نخواهي داشت.(توي اينترنت بگردي چيزاي خوبي گيرت مياد.انواع مختلف داره) - راه علي هم راه خوبيه.
    3 : صفحه اول سايت رو خيلي شلوغ كردين و بهتره مطالب رو خلاطه بنويسيد و به ادامه مطلب اعتماد كنيد.
    4 : مشكل شما در فلش چي بوده كه نتونستيد سبك كار كنيد؟ اگه خواستيد فايل فلشتون رو براي من ارسال كنيد تا براتون سبك كنمش(اگه بشه سبكش ميكنم)
    5 : براي مسئله رنك هم اگه سايت خوبي داشته باشيد رنكتون بالا ميره و فايده اي هم نداره كه 1000 تا استت بذاريد.البته خيلي از سايتها براي اينكه به حقانيت خودشون اشاره داشته باشن تعداد استتهاشون زياده! اما براي افزايش رنك بايد اصولي اقدام كنيد.
    6 : بهتره كه يك ستون هم براي سمت چپ قالبتون اضافه كنيد. آخه ماژولهايي كه سمت راست گذاشتين انقدر طولانين كه آدم اصلاً نگاشون نميكنه!
    7 : رنگ قالبتون هم از نظر من خوب نيست. بهتره كه يك رنگ آرامش بخش باشه نه اينكه يك رنگ داغ!

موفق و پيروز باشيد.

صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)