اگه میشه آموزش کار با extended_user رو بگین...

اگه میشه آموزش کار با extended_user رو بگین...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز. این کامپوننت به نظر ساده میاد و نیاز به آموزش نداره.اگه برای هر کامپوننتی مثل این بخواهیم یه آموزش درست کنیم که ....
البته اگه از دوستان کسی مایل هست می تونه این کار را انجام بده ولی خوب با یه جستجو توی انجمن هم می تونید به پاسخ بسیاری از سوالاتتون در رابطه با این کامپوننت یا هر کامپوننت دیگه ای برسید. حالا من لینک یکی از تاپیک های مربوط به این کامپوننت را می زارم، امیدوارم مفید باشه براتون(البته این تاپیک چند صفحه ای هست که لطف کنید برای رسیدن به جواب همش را یه مرور بکنید) :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پایان اگه باز هم سوالی براتون پیش اومد می تونید توی انجمن مطرح کنید.
یــــــــــــــــــــــــ ـــــاعــــــــــــــــــ ــــــــــــــلی
چه اموزش جامعی بود!
صرف بزرگ بودن یک کامپوننت نباید آموزشی ازش ارایه بشه؟!!!
ممنون
یا علی
[quote author=nooshin63 link=topic=14383.msg76503#msg76503 date=1214405156]
چه اموزش جامعی بود!
ممنون
یا علی
[/quote]
سلام دوست من.صرف بزرگ بودن نه، صرف ساده بودنش هست که به نظر میاد آموزشی نیاز نداره.من کی گفتم کامپوننت بزرگی هست؟ ???اتفاقا برعکس.
در ضمن بنده که عرض کردم خدمتتون،شما با سرچ در انجمن و به طور خاص همون تاپیکی که لینکش را بالا گذاشتم می تونید تا حد زیادی با این کامپوننت آشنا بشید.
البته باز هم تأکید می کنم از دوستان هر کس مایل بود می تونه آموزش این کامپوننت را قرار بده
در هر صورت اگه دنبال چیزهای آماده نباشین هم خودتون پیشرفت می کنین و هم کار های غیر ضروری توی انجمن کمتر انجام میشه.حال بماند که مطالب موجود در انجمن در مورد این کامپوننت هم کم نیست.
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــــلی
[quote author=nooshin63 link=topic=14383.msg76503#msg76503 date=1214405156]
چه اموزش جامعی بود!
ممنون
یا علی
[/quote]
ما از دوستانی که به هر شکلی می تونن به ما در تهیه آموز شها در سایت کمک کنن واقعا ممنون هستیم و امیدواریم که
نمونه آموزش هایی رو از همه ی دوستان که توانایی تهیه آموزش رو دارن دست به کار بشن و آموزش ها رو تهیه کنن و در اختیار سایرین قرار بدن
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)