سلام آقا من هر چی پسورد و اسم دیتا بیس رو درست میزنم میگه the password and user name are provided are incorrect میشه بگید چی کار کنم
اسم دیتابیس و username هم همراه اسم host مینویسم اینجوری mysite_db1
mysite_user

سلام آقا من هر چی پسورد و اسم دیتا بیس رو درست میزنم میگه the password and user name are provided are incorrect میشه بگید چی کار کنم
اسم دیتابیس و username هم همراه اسم host مینویسم اینجوری mysite_db1
mysite_user
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مطمئن هستيد كه اسم ديتا بيس و يوزر رو درست ميزنيد؟
من قبلا به همچين مشكلي بر خورده بودم
مشكل اين بود كه مثلا اسم ساين من salam بود و يوزر نيم ورد به كنترل پنل sala بود و m آخر در يوزر نيم ثبت نشده بود من هم متوجه نشده بودم
شما براي حل مشكلتون فكر ميكنم راهتون اينه كه اسم ديتا بيستون رو درست ببينيد چيه و دقيقا اونو وارد كنيد
مثلا اسم ديتا بيس از يوزر نيم كنترل پنل سايت و اسمي كه شما تعيين ميكنيد تشكيل ميشه بنا بر اين فكر ميكنم اگر دقت بيشتري بكنيد مشكلتون حل بشه
نه من اون هم درست میزنم یعنی از داخل my sql databases اسم اونها رو کپی میکنم ولی باز هم error میده نمیدونم چیکار کنم در ضمن در قسمت host name باید اسم سایت نوشته بشه دیگه اینجوری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آره یا نه ؟ ممنون...![]()
سلام
اگر اشتباه نكنم بايد نوشته بشه: localhost
نه كمتر نه بيشتر
سلام
من هم دقيقا همچين مشكلي دارم اصلا جواب نمي ده. من فكر مي كنم براي اولين مرحله شروع كاره يعني جايي كه علامت هاي سبز هستن و مشخصات رو نمايش داده بعضي موارد به رنگ قرمز هستند . و سوالي كه پيش مي اد اينه كه چطور مي شه تمام موارد سبز رنگ بشن.
ممنونم
سلام
نام کاربری و پسورد هاست را بفرست (خصوصی) تا چک کنیم و نتیجه را اعلام کنیم.
یا علی/خداحافظ
در بعضي از هاست ها سرور MySQL بر روي يك آي پي جداگانه ست ميشه. شما بايد آي پي سرور MySql رو در قسمت هاست نيم وارد كنيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)