سلام
چگونه مانند سایت زیر میشود پشت قالب اون طرح نورانی ابی رنگ رو ایجاد کرد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام
چگونه مانند سایت زیر میشود پشت قالب اون طرح نورانی ابی رنگ رو ایجاد کرد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دو کلاس
رو ببینید ...کد:#ja-wrapper-top { background: url(../images/body-top.jpg) no-repeat center top; min-width: 950px; body#bd { background: url(../images/body-bot.jpg) no-repeat bottom #164978; color: #333333; }
یا علی
سلام
چنین کلاسی در فایل css نبود و خودم اضافه کردم باز نشد.
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
سلام. این دو کلاس از کلاس های داخلی خود مامبو هست؟ (مثل کلاس های table.moduletable و tabheading و ... )یا اینکه مخصوص همین قالب توی فایل index.php تعریف شده؟
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــلی
فقط اضافه کردن کلاس در فایل CSS کافی نیست باید اون تصاویری که دارید بهشون ادرس میدید هم در فولدر images داشته باشید.
[quote author=Don Vito link=topic=14399.msg76516#msg76516 date=1214407482]
فقط اضافه کردن کلاس در فایل CSS کافی نیست باید اون تصاویری که دارید بهشون ادرس میدید هم در فولدر images داشته باشید.
[/quote]
البته این کارو هم کردم ولی نشد....
سلام. می گم این کلاس ها نباید توی فایل index.php تعریف بشه؟ شما این کار را کردین؟مثلا اگه به یک table که کل صفحه را شامل میشه یه بک گراند بدید فکر کنم درست بشه ها
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـــلی
این کلاسها چه در فایل index.php در قسمت <head><style> کلاسها..... </style></head> تعریف بشن و چه در فایل CSS فرقی نمیکنه.
شما بعد از اینکه کلاسها رو تعریف کردید بعدش باید در فایل index.php این کلاسها رو به <div> تگهاتون نسبت بدید, مثلا در اینجا به این شکل نسبت داده شده:البته این کارو هم کردم ولی نشد....و الا اخر...کد:<div id="ja-headerwrap"> <div id="ja-header" class="clearfix"> <h1 class="logo"> <a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] title="انجمن هاي تخصصي مهندسي پزشكي ايران"><span>انجمن هاي تخصصي مهندسي پزشكي ايران</span></a> </h1> <!-- BEGIN: MAIN NAVIGATION --> <div id="ja-mainnav" class="clearfix"> <div id="ja-slidemenu" class="mainlevel clearfix">
با تشكر از آقا علي گل كه تا حالا خيلي كمكم كرده و همچنين don vito
اگر ميشه يك كم بيشتر توضيح بدين در مورد عوض كردن رنگ پشت قالب با عكس يا فلش
در ضمن من از قالب ja sabina استفاده مي كنم اگر بخواهم در شكل(رنگ و فونت و ...) ستون زرد رنگ كناري تغييراتي ايجاد كنم از كجا بايد اقدام كنم
سلام.خوبی؟
شما لطف دارین نسبت به من demo جان.همش ادای وظیفه بوده
برای عوض کردن رنگ بک گراند می تونی از تگ زیر استفاده کنی:
که خوب به جای .............. باید کد رنگ مورد نظر را بزارین.کد:<body bgcolor="..............">
برای ست کردن عکس به عنوان بک گراند هم می تونی از تگ زیر استفاده کنی:
که همانطور که خودت می دونی باید به جای ............ آدرس عکس مورد نظرت را بدی.کد:<body background="................">
البته این یک راهش بود. راه دیگه هم تعریف یک کلاس برای table یا div (بسته به طراحی قالب سایت) اصلی قالب هست و دادن مقدار رنگ یا عکس پس زمینه به اون کلاس؛ که خوب آقا محسن و don vito عزیز بالا توضیح دادن.
در مورد ستون قالب ش الان جلوم نیست که به طور خاص ببینم پس زمینه ی ماژول عکس هست یا رنگ. ولی خوب راه کلیش تغییر در همون CSS هست.
موفق باشی
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــاعـــــــــــــــ ــــــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)