-
پاسخ : تنظیمات
در نسخه 2 هم فعلا که خبری از امکانی که برای امضا پرسیدید نیست.
:'(
شما زیر یک تاپیک NOTIFY یا با خبرسازی رو می زنید تا در صورت جوابگویی به اون تاپیک، به شما توسط ایمیل خبر داده بشه.
اگر اینطور که اینجا گفته و درست ترجمه شده باشه ، با علامت زدن این گزینه متن تاپیک ارسال نمی شه و فقط عنوان و لینکش ارسال میشه.
خوبه.پس اگر من بخوام ایمیل به طور دسته جمعی بفرستم براشون ارسال میشه؟
این مربوط به DIRECTION هست که در قالب به درستی با نحوه نمایش مچ نشده. مثلا در قالب ها و زبان انگلیسی این مشکل نیس.
خوب الان اگه من 5 رو انتخاب کنم صفحات اون شکلی میشه؟یعنی ترتیب شماره بهم میخوره؟
بله به خاطر این که افراد بی خود به بقیه امتیاز ندن !
البته فکر کنم مدیران استثنا باشند.
بعد واسه افراد مختلف فرق داره؟مثلا من اگه به شماره 1 امتیاز بدم تا 1 ساعت دیگه نمیتونم دوباره فقط به شماره 1 امتیاز بدم یا این که به هیچکس نمیتونم امتیاز بدم؟
با توضیحات بالایی جوابش روشن هست.
خوب اگه تیک این گزینه رو بزنیم دیگه مدیران استثناء نیستند!محدودیت واسه مدیران هم هست!حالا جز مدیر و مدیر ارشد آیا مدیر کل هم محدود میشه؟!
از بانک اطلاعاتی به صورت مشترک استفاده می کنید؟
مشترک؟یعنی چطوری؟
من فقط smf نصب کردم و 1 دیتابیس هم دارم.
جزئیاتی هم در متن ایمیل هست. بهتر هست که این رو فعال نگه دارید تا اگر مشکلی در دیتا بیس بوجود بیاد یا هر مشکل دیگه ای ف سریعا به شما خبر بده.
آخه من زیاد ایمیلمو چک نمیکنم!ولی چشم!ممنون.
مشخصه. ذخیره سازی یا caching انجام میشه تا یک سری قسمت ها بدون اینکه مجددا پردازش بشن، بتونن در خروجی استفاده بشن
سطوحش رو هم با توجه به توضیحات تنظیم کنید
بهتر هست از سطوح پیشرفته در ابتدای کارتون استفاده نکنید.
در مورد cache در اینترنت جستجو کنید. به نتیجه مطلوبتون می رسید اگر درست جستجو کنید.
اصلا بهش دست نمیزنم که مشکلی پیش نیاد! 
این سوالا رو که لطف کنید جواب بدید یه لیست دیگه تهیه کردم! ;D تیکه تیکه می گذارم. 
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-03-2008 06:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)