-
پاسخ : چگونگي وارد ردن اطلاعات از word
[quote author=par82 link=topic=14460.msg77049#msg77049 date=1214807572]
متشكرم از پاسخها و توجهتون. من Html رو كار كردم و بلدم. ضمن اينكه اين كار رو كه اطلعات رو ابتدا توي نت پد پيست كرده و بعد در مامبو وارد كنم رو هم امتحان كردم و باز هم همون مشكل رو داشتم.
مطلب بعد اينه كه وقتي اطلاعات رو از نت پد وارد ويرايشگر سايتم مي كنم آيكوتهاي ويرايشگر عمل نمي كنه. عضي از اونها ظاهرا عمل مي كنه ولي در سايت همون نتيجه رو نشون مي ده. من خودم فكر مي كنم مشكل من با قالب سايت شايد باشه.
اينكه مي گشن با html كار كنم، يعني اينكه مقالات و كتابهاي تايپ شده رو در نوت پد ابتدا با كدهاي html تنظيم كنم و بعد وارد ويرايشگر كنم؟
ممنون
[/quote]
دوست عزیز این عالیه که شما با HTML کار کردین . اگر از کار کردن دکمه های ادیتور خودتون مطمئن نیستید ، بهترین راه حل اینکه بعد انجام یک عملیات که بنظرتون انجام نشده روی دکمه HTML کلیک کنید و کدها رو بررسی کنید . اون وقت اگه اعمال نشده بود نشون میده که مشکل از ادیتور هست .
اما اگه کدها درست بود مشکل شما قطعا از قالب و استایل اون هست .
در مورد نوت پد هم ... نه منظور من این نبود . بنده فقط برای اینکه کدهای اضافی ورد رو از کلیپ برد پاک کنید این راه رو پیشنهاد دادم .
توصیه من این هست که برای سرعت بخشید به کارتون (با توجه به حجم اطلاعات و مشکل فعلی شما ) بهتره که ابتدا قالب خودتون با درست کنید و بعد با استفاده از یه ادیتور آفلاین (مثل همون دریم ویور ) صفحات خودتون طراحی کنید و بعد سورس رو به ادیتور سایت انتقال بدین . این روش هم برای کار شما سرعت خوبی رو ارائه میده و هم کیفیت خوبی رو .
[quote author=zomorod link=topic=14460.msg76958#msg76958 date=1214731028]
دوستان همه دریم ویور یا فرانت چیج را پیشنهاد می کنند ولی اگه html بلدین بهترین گزینه به نظر من ++ Notpade هست .
یا نرم افزار "e - texteditor" برای مشابه ادیتور حرفه ای مکینتاش شرکت اپل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
[/quote]
zomorod عزیز بنده هم از ++ Notpade استفاده میکنم . چون کدها رو به صورت دستی وارد میکنم . ولی دلیل من برای پیشنهاد برنامه دریم ویور این هست که سرعت بالا تری رو به کاربرهای خودش میده ، نیازی نیست تمام کدها رو دستی وارد کنید ، مود نمایشی خوبی داره ، اگه نیاز به نوشتن استایل باشه خیلی قوی تر ساپورتتون میکنه و .....
من هم از سرعت ++ Notpade لذت میبرم و افتخار میکنم که چنین برنامه هایی به صورت متن باز هستند و ... اما هر چیزی به جای خودش . 
موفق باشید
امیر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-30-2008 07:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)