-
سایت های چند زبانه
سلام یادمه انگار چنین عنوانی رو اینجا ها دیده بودم ولی هرچی گشتم پیداش نکردم
خلاصه اگر تکراریه به بزرگواری خودتون ببخشید
می خوام ببینم اگر کسی بخواد سایتش به سه زبان فارسی و عربی و انگلیسی باشه ، چنین امکانی روی مامبو هست .یا اینکه باید سه تا سایت روی هاستش نصب کنه
ممنون میشم سریعتر جواب بدید
در پناه حق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-28-2008 04:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سایت های چند زبانه
بله به وسیله کامپوننت joomfish می تونید این کارو انجام بدید
-
-
سلام ، nokaew رو پیشنهاد می کنم ، اما همه ی این کامپوننت های چند زبانه یه سری مشکل با کامپوننت های sef دارند.
یا علی.
-
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=14463.msg76897#msg76897 date=1214680738]
سلام ، nokaew رو پیشنهاد می کنم ، اما همه ی این کامپوننت های چند زبانه یه سری مشکل با کامپوننت های sef دارند.
یا علی.
[/quote]
این کامپوننت برای مامبو هست و سازگار
و joomfish با مامبو اصلا کار نمی کنه پس همین مورد رو انتخاب کنید که با مامبو کار میکنه در انجمن هم مفصلا در موردش صحبت شده
یاعلی
-
-
خوب مجید جان جومفیش این امکان رو می ده که به وسیله دو تا css قالب رو لود کنیم nokaew هم این امکان رو می ده؟
-
-
گفتم که جومفیش با مامبو کار نمی کنه
شما در nokaew هم می تونید که از چند سی اس اس استفاده کنید کافیه که خودتون در قالبتون این امکان رو بزارید که با تغییر زبان سی اس اس قالب نیز تغییر بکنه
قبلا در انجمن در موردش بحث شده
موفق باشید
یاعلی
-
-
ولی من روی مامبو نصب کردم مشکل خاصی نداشت
-
-
سلام
دوست عزیز انتخاب با خودتون هست . ولی من و دوستان از روی تجربه به شما میگیم که nokkaew با مامبو سازگارتر و بهتر هست .
کارایی فوق العاده ای داره .
mr_aliagha جان من تونستم این ساختار رو با sh404sef بدون مشکل استفاده کنم . البته با یه سری تغییرات کوچیک . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببین .
موفق باشید
امیر
-
-
سلام
ممنون که راهنمایی کردید
من با عنوان nokkaew تو تالار سرچ کردم ولی نتیجه ای عایدم نشد چند تا سوال داشتم :
1- این کامپوننت به چه صورته ، یعنی خودش مطالب رو ترجمه می کنه یا ترجمه های رو باید به صورت دستی درش وارد کرد ؟
2- آیا محدودیتی هم در زبان مورد نظرش داره یعنی مثلا فقط مترجم انگلیسیه یا اینکه چیز های دیگه رو هم ترجمه می کنه
3- از کجا می تونم داونلودش کنم
باز هم از توجهتون سپاسگذارم
-
-
من با عنوان nokkaew تو تالار سرچ کردم ولی نتیجه ای عایدم نشد
سلام. شما فعلا از سرچ گوگل برای جستجوهاتون استفاده نکنید چون طبق تجربه ای که خود من از جستجو در انجمن داشتم سرچ خود انجمن کامل تر جواب می ده 
این هم لین دو تا از تاپیک های انجمن در باره ی nokkaew : (خودتون با سرچ انجمن بگردید، خیلی بیشتر پیدا می کنید)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)