سلام به همه دوستان
می خواستم ببینم کسی این قالب phpbb رو برای smf داره اگه هم فروشی داره خریداریم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . حتما باindex.php بزنید
با تشکر![]()

سلام به همه دوستان
می خواستم ببینم کسی این قالب phpbb رو برای smf داره اگه هم فروشی داره خریداریم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . حتما باindex.php بزنید
با تشکر![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما می توانید برای سفارش این قالب با sales [at] mambolearn.com تماس بگیرید
جلبه . تو انجمن زودتر جواب میدن . من هم به info و هم به ads میل زدم جواب منو ندادن !
info ایمیل آقا محسن هستش شما برای خرید یا سفارس باید با sales [at] mambolearn.com تماس بگیرید نوید جان که گفتن
همون Sales هم زدم (اشتباه نوشته بودم Ads)
من آدرس اصلی سایتم ir2rap.com هست که *****ه و بقیه دومین ها کنارش پارک شده آدرس جدید هم که ***** نیست
اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا یه مشکل عجین وقتی می زنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خودش میره به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که *****ه
یکی گفت بدلیل اسکرپته که اومدم smf نصب کنم بد انگار مشکل ربتی به اسکریپت نداره ممنون میشم یکی کمکم کنه که چه چوری حلش کنم
?
[quote author=شهاب عزیزی link=topic=14464.msg77104#msg77104 date=1214837003]
من آدرس اصلی سایتم ir2rap.com هست که فیلتره و بقیه دومین ها کنارش پارک شده آدرس جدید هم که فیلتر نیست
اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا یه مشکل عجین وقتی می زنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خودش میره به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که فیلتره
یکی گفت بدلیل اسکرپته که اومدم smf نصب کنم بد انگار مشکل ربتی به اسکریپت نداره ممنون میشم یکی کمکم کنه که چه چوری حلش کنم
[/quote]
سوالات جدید را در موضوع جدید مطرح نمایید
علاقه مندی ها (Bookmarks)