-
قالب underSKY لینک داونلود اضافه شد.
سلام به شما دوستان عزیز
بلاخره لینک داونلود و دموی قالب underSKY آماده شد امیدوارم خوشتون بیاد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نظر ها فراموش نشود یا حق.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-01-2008 05:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : قالب underSKY لینک داونلود اضافه شد.
قسمت بالای انجمن که آخرین پست ها رو نشون میده خیلی قشنگ طراحی شده .... کاملا همخوانی داره با کل انجمن....
فقط اون پایین که زدین Supported By Mambolearn Team یکم بد جایی هست اون فیلد آبی رنگ رو یکم باز کنید اونم بیفته اون تو .
یک یشنهاد دیگه : اون آخرین پست ها که میچرخن وقتی صفحه باز میشه اول دراز میشه و کل پست ها دیده میشه که من خیلی بدم میاد ! اگر اون رو inline کنید مشکلش حل میشه .... من همیشه این کارو میکنم فکر کنم اگر اون موردم حل کنید فوق العاده میشه
دستتون درد نکنه
-
-
فکر کنم من اولین نفر باشم که دانلود میکنم حدود 3 ماه منتظر این قالب بودم
دستتون درد نکنه اجرتون با سالار شهیدان
-
-
فکر کنم تعداد تاپیک هارو درست نشون نمیده !
این قالب با تینی که کار نمیکنه ؟ نه ؟
-
-
به نظر من اگر فنت منو رو tahoma کنید (مثل outline) زیبا تر میشه.
-
-
مشکل های کوچیک زیاد داره مثلا چیدمان منو باید استاندارد بشه (خروج اومده اول)
توی کنترل پنل هنوز بعضی جا ها کامل راستگرد نشدن!
دکمه های replay و Notify , فارسی نشدن
وقتی توی منو میخواد تعداد پیغام خصوصی رو با عدد نشون بده اکولاد دورشو خراب میزاره این جوری : [پبغام خصوصی 1 [
شاید جستجو از او نبالا بیاد سر جای خودش توی منو بهتر باشه.
و .....
-
-
-
-
عزیز باید تشریف ببرید توی انجمنی که لینکش رو گذاشتن ثبت نام کنید بعدش دانلود کنید
-
-
با سلام به همه دوستان
من میدونم این قالب کم و بیش مشکل داره اما این رو هم بدونین که من یک آماتور هستم و با smf و PHP و Html به اندازه یه سر سوزن آشنا هستم و هنوز جای پیشرفت زیادی دارم.
نمی خوام اینجا تبلیغ سایت بکنم ولی باید بگم که برای بهتر شدن قالب ها و آماده شدن قالب های جدید باید چند نفر قسمت های دیگر سایت رو اداره کنن که من بتونم با خیال راحت قالب ها رو آماده کنم پس اگر کسی میتونه کمک کنه یا علی.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)