-
تعويض لوگوي قالب ja sabina
عزيزان متخصص لطفا مرا كمك كنيد من تمام مقالات قبلي را خوانده ام ولي مفيد الفايده واقع نشده است
هم از قسمت css و هم از index اصلي اقدام كرده ام ولي هيج كاري نمي توانم انجام دهم :-[ و لوگوي mambo تغييري نمي كند
اگر كسي چيزي بلده من را راهنمايي كنه ؟
خيلي تشكر !!؟!؟!
يادم رفت بگم حتي عكس را از IMAGE حذف مي كنم بازم تغييري حاصل نمي شود
** دو پست شمایکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-04-2008 07:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تعويض لوگوي قالب ja sabina
سلام. خوب اگه فقط عکس لوگو را می خوای تغییر بدی بدون تغییر خواصی که الان داره یه عکس جدید با همون اندازه با فتوشاپ یا کورل یا هرچیز دیگه بساز و بعد اون را با نام logo.png ذخیره کن و بعد توی فولدر templates\ja_sabina\images جایگزین عکسی که با همین نام هست بکن. (البته یادت باشه که عکس logo.png در قالب ja_sabina همون عکس کوچکیه که در سمت چپ قالب اون گوشه بالا قرار داره و روش نوشته developed by mambo learn) اگه هم اون عکس بزرگه منظورته که زیر منوی بالای سایت هست باید همن کار ها را که گفتم بکنی و فقط عکس را با نام mainheadbg.jpg ذخیره کن و جایگزین عکسی با همین نام در فولدر مذکور کن.
بعدش هم این عکس عوض میشه ولی ممکنه توی cache سایتت یا حتی ISP ذخیره شده باشه . یه مدت دیگه که سربزنی اونم عوض شده.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
-
-
با تشكر از جناب از شما
ممكن است بگوييد پاك شدن از ISP و CAche چقدر طول مي كشه من الان يك روز كه اين كار رو كردم ولي هنوز تغييري نديدم
آيا راهي هست كه زودتر از دستش خلاص شد الان 2 روز من را كلافه كرده!!!!
-
-
سلام. والا تو ISP را که نمی دونم. توی مامبو هم نمی دونم اصلا این عکس هم جزء موارد cache هست یا نه. حالا اگه باشه و شما هم قبلا خاصیت cache را توی سایتتون فعال کرده باشید می تونید دستی برید و از فولدر cache در هسته مامبو فایل هایی را که ایجاد شده است حذف کنید.(دقت کنید که فایل های اصلی را پاک نکنید برای این کار فایل های روی هاستتون را با فایل های هسته خام و دست نخورده ای که احتمالا روی هاردتون دارید مقایسه کنید.)در ضمن در صورت تمایل هم می تونبد لینک ساییتون را بزارید تا یه سری بهش بزنیم و ببینیم توی ISP های دیگه هم عکس تغییر کرده یا نه
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــلی
-
-
اقا من هر كاري مي كنم به نتيجه اي نمي رسم و دارم ديوانه مي شوم :-[ :'( >
لينك سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام عزیز. خوب حله دیگه . برای من که سایتت بدون لوگوهای پیش فرض قالب و با لو گوهای خودت میاد. اینم عکسش.
احتمالا همون cache مشکلته که اونم حل می شه.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــــلی
-
-
آقا تشكر خوشحالمون كردي !!!؟ ;D

من cache را هم پاك كردم ولي خودم هنوز مشكل دارم به نظرت ديگه چه كار هايي مي توانم بكنم؟
-
-
هیچی دیگه شاید از همون ISP باشه.
راه دوم هم صبره که انشاءالله با گذشت زمان حل بشه.
-
-
عزيز cache فاير فوكس پاك كردم درست شد
حالا يك مشكل ديگه هست كه وقتي با فاير فوكس سايت باز مي كني همچي درسته ولي با ie بنر ها تداخل پيدا مي كنه ؟
اينو جي كار كنم ؟
خيلي ممنون
-
-
با سلام. مطمئن نیستم ولی راه زیر را امتحان کنید شاید جواب بده:
در قسمت Header فایل index.php کد زیر را
کد:
<a href="index.php">
<codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="756" height="110" align="middle">
<param name="movie" value="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="756" height="110" align="middle" quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash"></embed>
</object> </td>
</p>
به کد زیر تغییر بدید:
کد:
<a href="index.php">
<embed src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="756" height="110" align="center" quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash"></embed>
</a>
البته باز هم می گم اطمینانی به کارکرد حتمی نیست.
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــــــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)