-
روشهای ترویج دادن یک وب سایت
خوب حالا بعد از اینکه سایت رو به عالیترین صورت ممکن دیزاین کردیم و از بابت اینکه از CSS و XHTML کاملا معتبر هم استفاده کردیم مطمئن شدیم و اون نکات مهم در مورد SEO رو هم رعایت کردیم, بعدش چی??? همه میدونیم که یه سایت عالی ولی بدون بازدید کننده به هیچ دردی نمیخوره. ممنون میشم اگه دوستان در این بحث شرکت کنن و هر راه و روشی که به نظرشون میرسه رو اینجا مطرح کنن. میتوننید از استفاده از سرویسهای گوگل بگید تا استفاده از سرویسها و روشهای غیر مجانی.
من خودم با چند مورد شروع میکنم:
1) ساختن یک بلاگ جداگانه برای معرفی سایتتون (خوب حتما همه میدونید که بعضی از بلاگها بخاطر SEF و SEO بودنشون خیلی رتبه های خوبی در موتورهای جستجو دارن)
2) استفاده از Newsletter هفتگی برای معرفی سایت و محصولاتش
3) استفاده از سرویسهای اجتماعی انلاین برای ارتباط با دیگران و دیگر گروه ها مثل Facebook و LinkedIn
4) استفاده از سرویسهای نشانه گذاری مثل Digg و Del.icio. us و Furll
5) .....
اگر کسی احتیاج به توضیح در مورد هر نکته ای داشت میتونه سئوالشو مطرح کنه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-01-2008 02:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : روشهای ترویج دادن یک وب سایت
مي شه 3 و 4 رو توضيح بدبد. يعني چه و چطور؟
-
-
خب یه سرچی هم اگر بکنید اطلاعات بیشتری میتونید به دست بیارید ولی در مورد 3 Facebook و LinkedIn سرویسهای خیلی کاربردی و خیلی خیلی optimized هستن یعنی برای سرچ شدن در موتورهای جستجو بهینه سازی شدن. البته LinkedIn فقط برای ایجاد ارتباط و Networking استفاده میشه ولی از Facebook میشه برای ساختن یه پروفایل شخصی برای دوستیابی هم استفاده کرد که فکر میکنم از ایران ***** شده باشه.
در مورد 4 تو همین انجمن هم اگر سرچ کنی به نتایج خوبی میرسید. از این ابزار میشه برای نشانه گذاری استفاده کرد مثل همون Bookmark کردن با این تفاوت که شما از این طریق این امکان رو در اختیار خواننده ها میگذارید که بتونن مطالب سایت شما رو در این سایتها نشانه گذاری کنن. برای این کار ماژولی برای مامبو نوشته شده.
-
-
- استفاده از دیتا بیس های حاوی ایمیل کاربران برای ارسال تبلیغ.
- استفاده از ارسال تبلیغ از طریق اس ام اس.
- تبلیغ در سایت های پربازدید مربوطه
- تبلیغ در گروه های یاهو
- تبلیغات پولی گوگل
و ...
که البته همشون غیر رایگان هستند...
-
-
ممنون. من به شخصه با مورد اول و دوم شما زیاد موافق نیستم, چون بیشتر حالت مزاحمت و spamming ایجاد میکنه. نضر شما چیه?
-
-
منم از spaming خوشم نمیاد ....
مخالفم ! :دی
تو کشور هایی که از این سیستم استفاده میشه از صاحبان ایمیل اگریمنت گرفته میشه و اگر کسی بدون اجازه ایمیل بفرسته به این حالت تا زندان براش میبرن ! منتها ایران .... بله !
-
-
سلام
در وحله اول باید کاربر رو سوق داد به سمت سایت ... از طریق تبلیغات و ... اما مهمترین نکته این هست که باید این کاربر رو نگه داشت . کاری کرد که کاربر دوباره به سایت برگرده .. هر روز سایت رو چک کنه ... هر ساعت ...
تصور کنید سایت شما عالی باشه تمام مواردی که در پایین گفته شد هم رعایت شده باشه اما باید سایت به صورتی سازماندهی بشه که کاربر دوباره برگرده ... در این صورت هست که میشه گفت سایت ، سایتی موفق هست . چون هم کاربر های قدیمی رو حفظ میکنه و هم کاربرهای جدید رو جذف میکنه و بعد از مدتی دیگه کمتر نیاز به تبلیغ داره چون همین کاربرها بهترین تبلیغ برای سایت میشن .
برای این کار هم بسته به نوع سایت میشه کارهایی کرد :
به عنوان مثال اگر سایت ، سایتی خبری باشه : خبرها باید به روز باشه ، خبر ها باید جدید باشه یعنی کپی شده از سایت های دیگه نباشه ، ظاهر سایت مناسب با کاربر باشه و ...
اگر سایت خدماتی باشه : باید در دادن خدمات حداکثر سرعت رو داشته باشه ، خدمات خودش رو به نحو احسنت انجام بده ، کاربر ها رو راضی نگه داره و ...
اگر سایت آموزشی باشه : ....
آگر سایت تخصصی باشه : .....
[quote author=Don Vito link=topic=14528.msg77203#msg77203 date=1214922760]
خوب حالا بعد از اینکه سایت رو به عالیترین صورت ممکن دیزاین کردیم و از بابت اینکه از CSS و XHTML کاملا معتبر هم استفاده کردیم مطمئن شدیم و اون نکات مهم در مورد SEO رو هم رعایت کردیم, بعدش چی??? همه میدونیم که یه سایت عالی ولی بدون بازدید کننده به هیچ دردی نمیخوره. ممنون میشم اگه دوستان در این بحث شرکت کنن و هر راه و روشی که به نظرشون میرسه رو اینجا مطرح کنن. میتوننید از استفاده از سرویسهای گوگل بگید تا استفاده از سرویسها و روشهای غیر مجانی.
من خودم با چند مورد شروع میکنم:
1) ساختن یک بلاگ جداگانه برای معرفی سایتتون (خوب حتما همه میدونید که بعضی از بلاگها بخاطر SEF و SEO بودنشون خیلی رتبه های خوبی در موتورهای جستجو دارن)
2) استفاده از Newsletter هفتگی برای معرفی سایت و محصولاتش
3) استفاده از سرویسهای اجتماعی انلاین برای ارتباط با دیگران و دیگر گروه ها مثل Facebook و LinkedIn
4) استفاده از سرویسهای نشانه گذاری مثل Digg و Del.icio. us و Furll
5) .....
اگر کسی احتیاج به توضیح در مورد هر نکته ای داشت میتونه سئوالشو مطرح کنه.
[/quote]
-
-
با فیروزمندان عزیز کاملا موافقم .....
بدون تبلیغ هم میشه سایت خوب داشت ولی داشتن تبلیغ باعث نمیشه سایتمون خوب بشه !
-
-
با سلام
با نظر دوستان موافقم اما حجم محتوا و موتور های جستجو گر رو هم نمیشه نا دیده گرفت اگر مطالب زیاد و خوب فهرست بندی و دسته بندی شده باشند از گوگل و یاهو نیز بازدید کننده پیدا خواهد شد همان طور که برای همه ما پیش آمده دنبال یک چیزی بودیم بعد یک سایت در گوگل پیدا کردیم و مشتری اون سایت بری همیشه شدیم.
یا علی
-
-
صبر کنید!
یک چیز مهم یادتون رفته!
تبادل لینک در سایت های مرتبط
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)