سچطور می تونم مامبو رو به روز کنم؟

سچطور می تونم مامبو رو به روز کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. مثل اینکه قراره تیم پچ ارتقاء 4.6.2 را به 4.6.5 طی چند روز آینده منتشر کنه.
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ـــــلی
امروز شاهد عرضه مامبو 4.6.5 از جانب مدیران محترم و واقعا زحمت کش این سایت بودیم ، به امید پیشرفت هر چه بیشتر این سایت
اولا که دستشون درد نکنه که اینقدر زحمت میکشن. ولی خواستم بپرسم آپدیت کردن از طریق پچ یا راه دیگه ای داره؟
ان شا الله یه 10 -15 روز دیگه ...
اپدیت کردن از طریق پچ میشه.
اما این کار به صورت دستی هم احتمالا میشه. که باید از تبحر کافی در این کار برخوردار باشید.
البته دفعه قبل پچ کمی دیر منتشر شد.
ولی اگر قرار باشه تا 15 روز دیگه منتشر بشه، صرفه با این هست که صبر کنید. چون آپدیت کردن به روش دستی ، طوری که از صحت عملکرد سیستم مطمئن باشید، و رفع عیب های احتمالی، همون 10- 15 روز طول می کشه!
حق با آقا سعیده...
من توی این چند وقتی که با مامبو آشنا شدم از پشتیبانی رازی بودم و تنها دلیلی که الان دارم از مامبو استفاده می کنم همینه...
میگم 10-15 روز که تموم شدالبته شوخی بود ولی اساتید گرامی راه غیر پچ خیلی سخته؟ یا اینکه اگر پچ زود آماده میشه ما صبر کنیم تا پچ بیاد. کدوم به صرفه تره روسای گرامی؟
سلام
خبر انتشار پچ رو از طریق سایت دنبال کنید !
( از کل سایت بکاپ بگیرید . تمام فایلهای مامبو 4.6.5 رو overwrite کنید روی فایل های 4.6.2 . بعد از phpmyadmin قالب مدیریت رو تغییر بدید به قالب فعلی ( از قالب قبل استفاده نکنید ) )
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)