سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: عوض کردن تاریخ میلادی به شمسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Re: عوض کردن تاریخ میلادی به شمسی

دوست گرامي
    1-اگر زبان انگليسي رو در حد متوسط بلد هستيد از مراجع انگليسي براي آموزش PHP استفاده کنيد.
    2-فارسي سازي يک برنامه کار چندان مشکلي نيست و شما از اين کار چيز زيادي ياد نميگيريد. ابتدا سعي کنيد طراحي صفحات استاتيک رو ياد بگيريد. بعد صفحات استاتيک پيشرفته و سپس برنامه نويسي وب ( php perl phyton .... ).
    3-پيشنهاد ميکنم براي HTML از کتاب HTML For the World Wide Web انتشارات ناقوس استفاده کنيد. سپس براي تکميل HTML از کتاب راهنماي جامع طراحي و ساخت صفحات وب انتشارات کانون نشر علوم استفاده کنيد.
    4-بعد از يادگيري کامل HTML احتمالا آنقدر زبان ياد گرفته ايد که کتاب PHP how to program رو بخونيد و ياد بگيريد.
    5-به نظر ميرسد مطلبي که معلم شما عنوان کرده اند بيشتر براي رفع تکليف بوده. اگر مي خواهيد حرفه اي باشيد بايد اول اصول گرا باشيد و با تکنولژي برنامه سازي آشنا شويد.
    6هميشه سعي کنيد تا جاي ممکن تلاش کنيد و اگر به نتيجه نرسيديت حتما سوال کنيد. مهمترين بخش برنامه نويسي رفع ايراد و اشکال است. اگر عيب يابي بلد نباشيد در واقع اصلا برنامه نويس نيستيد.
    7-اگر به مشکلي در رابطه با مطالب ذکر شده برخورديت سوال بپرسيد.

ارادتمند
    سيامک.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : عوض کردن تاریخ میلادی به شمسی

سلام
    من این تاپیک رو اتفاقی دیدم و فقط می خوام از صبر بالا و احترامی که مدیران به کاربران(البته اکثرا نه همه!) میزارند به نوبه خودم تشکر کنم چون یادم هست وقتی ۱۷سالم بود و یه سوال آماتو(البته هنورم آماتورم )ر تو یکی از فرومهای معروف پرسیدم چه برخوردی باهام شد!

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)