سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 213

موضوع: کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4

با سلام و خسته نباشید

قبل از هر چیزی عنوان کنم که وقتی آدم وارد این تاپیک می شه مخش سوت می کشه و هنگ می کنه .................
    من از نسحه 1.3.8 انگلیسی استفاده می کنم . ابتدا فارسی را نصب کردم که خیلی به مشکل برخوردم . :'( اما انگلیسی اش مشکلات بسیار کمتری داشت . ( البته ترجمه فارسی اش هم اصلا روان نبود ....)
    اما چند تا مشکل در رابطه با این کامپوننت داشتم :

1- الان در URL های من کلمات فارسی که مربوط می شه به عنوان تاپیک ها ، درج می شه ... اولا درج کلمات فارسی در URL باعث مشکل در جستجو نمی شه ؟ فارسی باشه بهتر است یا نه ؟ اگر که فارسی نباشه بهتره ، چطور باید این URL ها را اصلاح کنم ؟

2- آدرس عکس هایی که با استفاده از " مدیریت تصاویر " در سایت ارسال شده است ، بهم خورده و نمایش داده نمی شود . یک نمونه از آدرس ها به این صورت است :
    کد:
    http://....زخئ/site/20081231278/-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B7%D8%B1%D8%AD.html/images/stories/etemad.gif
    چطور می تونم آدرس ها را اصلاح کنم ؟

3- پس ار نصب ، هنگامی که وارد قسمت تنظیمات این کامپوننت می شویم ، ارور زیر داده می شود :
    کد:
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/.../public_html/site/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1249
    4- در صورت امکان یه توضیحاتی در مورد مهمترین تنظیمات این کامپوننت بدهید تا بتونیم استفاده مفید تری داشته باشیم . ترجمه فارسی اش که خیلی گویا نبود . مخصوصا توضیحاتش .... زبان انگلیس اش هم خیلی مفهوم نیست ....

5- در مورد قسمت متا تگ هاش هم یه توضیحاتی بدهید ممنون می شوم . هر عبارتی که در این قسمت ها قرار بگیرد ، به صورت اتوماتیک در محتوا درج می شود ؟ ممنون می شم توضیحات بیشتری بدهید .

6- پارامتر Unique ID7 در تب Main این کامپوننت چیست ؟

7- من یکسری لینک دستی در قالب سایت طراحی کردم که آدرس آن مربوط به محتوای دینامیک سایت می باشد . برای آدرس این لینک ها هم از آدرس ایجاد شده در قسمت منو ها استفاده کردم . الان که آدرس ها تغییر کرده است ، باید چه آدرسی به این لینک های استاتیک بدهم ؟ ( لینک ها همگی مربوط به منوهای ایجاد شده از مجموعه ها می باشند . )

8- Activate URL cache بهتر است بله باشد یا خیر ؟

9- در تنظیمات من ، گزینه نمایش نام بخش و مجموعه به همراه امکان لینک بودن آن فعال است . الان بعد از نصب ، دیگر هیچ کدام از این لینک ها ( که دینامیک ساخته شده بود ) کار نمی کند و همه ارور 404 می دهد . نکته جالب اینکه تمام صفحه لود شده و ارور 404 فقط در قسمت mainbody نمایش داده می شود . ضمنا در پایین ارور 404 ، یادداشت های بازدیدکنندگان نیز نمایش داده می شود !!!!!!!!!!!!

10- الان در آدرس های من یک عدد می زند که تاریخ ارسال مطلب به علاوه یک کد است . این عدد در سرچ ، تاثیر منفی ندارد ؟؟؟؟ اگر دارد چگونه باید حذفشون کرد ؟

بابت این همه سئوال پوزش می طلبم . اگر پاسح برخی از این سئوالات در این تاپیک بود و من نتونستم پیدا کنم ، شرمندم ....

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)