-
تغيير در نحوه نمايش مطالب
سلام من يك سايت ساختم .
حلا وقتي مطلب به اون اضافه مي كنم فقط تا 5 عنوان در صفحه جا ميشه بقيه ارشيو ميشن و به صفحات بعد ميرن ميشه كمكم كنيد اون 5 تا هم زير هم نميان در كنار هم نمايش داده ميشن .
اين ادرسشه ميشه نگاه كنيد و راهنماييم كنيد ۀ
باتشكر از همه اساتيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-04-2008 11:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغيير در نحوه نمايش مطالب
سلام
از مدیریت منوتون . منوی انتشارات رو ویرایش کنید و در بخش پارامتر ها می تونین تنظیم کنید که چند تا مطلب بلند باشه . همچنین تعداد ستون ها روهم می تونین تعیین کنید .
-
-
سلام اين انتشارات توي منوي اصلي هستش .
من اونو انتخاب كردم
و اينو برابر
تعدا د نمايش : 50
براي ستون كه چيزي نبود اونجا
؟
بايد دقيق كجا برم اينجا كه اومدم اشتباه هستش ؟
تو قسمت مديريت منوها كه ميرم چيزي نيست ؟
ميشه بيشتر توضيح بدي
-
-
همون منوی اصلی منظورمه.
این صفحه شما چه جوری رفتی توش ؟ من که هرچی گشتم لینکش تو منو رو پیدانکردم.
شما منویی که باهاش میره به صفحه ی بلاگ مجموعه یا بلاگ بخش رو که ویرایش کنی این گزینه هایی که گفتم برات می آد.
-
-
ببين بازم نشد اينم عكس اون قسمت بايد كجا هارو تغيير بدم

اين ايدي منه اگه ميتونه بيا روي چت كمكم كن مرسي از شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] يكسره انلاين هستم
** دو پست شما یکی شد
-
-
[quote author=hentjanson link=topic=14586.msg77509#msg77509 date=1215183583]
اين ايدي منه اگه ميتونه بيا روي چت كمكم كن مرسي از شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] يكسره انلاين هستم
[/quote]
دوست من مشکلتون رو همین جا پیگیری کنید که در آینده اگر دوستی خواست از اطلاعات شما هم در حل مشکلش استفاده بکنه بتونه
موفق باشید
یاعلی
-
-
دوست من حل نشد مشكل من چيكار كنم يهني اونجا جايي براي تعيين ستون نيست ؟
ميشه اسم مورد ستون رو بگيد
-
-
یه عکس بزرگ تر می زاشتین خوب !
ببینین من برای صفحه اصلی می گم . شما برو توی منوی اصلی . صفحه ی اصلی رو ویرایش کن . توی پارامتر ها اینا رو میبینی :
"
متن بلند> اولين گزينه برای سايت شما تعداد نمايش مطالب به صورت کامل(Leading) را مشخص می نمايد.
متن ستون بندي شده> دومين گزينه تعداد کل مطالب ای که می خواهید به صورت ستونی زیر مطالب کامل نمایش داده شود را مشخص می کند
تعداد ستون> سومين قسمت ستون ها را مشخص می کند ؛ بطور مثال اگر شما متن ستون بندي شده را برابر ۴ و تعداد ستون را برابر ۲ قرار دهيد جدولی دو در دو خواهيد داشت و اگر تعداد متن ستون بندي شده را برابر ۶ و تعداد ستون ها را برابر ۳ قرار دهيد جدولی با دو سطر و سه ستون خواهيد داشت که حاوی عنوان و خلاصه مطلب می باشد.
لينك ها> بخش چهارم تنظيم تعداد لينک های عناوين باقی مانده بر حسب مرتب سازی تاريخ را نشان ميدهد ؛ اگر تعداد آن صفر قيد شود ؛ هيچ لينکی به عناوين قديمی تر سايت نمايش داده نخواهد شد.
"
حالا برای قسمت های دیگر هم همینه . بگرد منویی از جنس بلاگ مجموعه یا بلاگ بخش رو پیدا کن که این صفحه رو نشون می ده . این تنظیمات توش هست حتما .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)