-
نحوه تعریف زیر مینو در تاپ مینو
سلام دوستان
سوالم در رابطه با چگونگی تعریف زیر مینو در مینوی بالا یا تاپ مینو است همانند این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه
ممنون از تمام دوستان و دست اندرکاران سایت مامبو لرن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2008 03:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه تعریف زیر مینو در تاپ مینو
سلام
برای این کار چندتا کامپوننت وجود داره که یکی از اونها swmenu توی گوگل جستجو کنید لینک دانلود براش پیدا می کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
-
مجیدجون سلام
مجیدجون کامپوننت swmenu رو دانلود و نصب کردم وقتی روش کلیک میکنم منوهای سایتمو نشون میده ولی من نمیدونم چه جوری و از کجا ساب مینو رو تو تاپ مینو اضافه کنم لطفا اگه زحمتی براتون نیست راهنمایی ام کنید که چکار بایستی بکنم.
ممنون عزیز دل
-
-
شما باید اول تو مدیریت مامبو به مدیریت منو ها برید---> منیو اصلی--> آیتم های منو را تعریف کنید
بعد داخل swmenu منوی اصلی را انتخاب کنید تا نمایش بده و از قسمت ماژول ها منوی اصلی خود سایت غیر فعال کنید
پس در نتیجه شما قبل تنظیم این کامپوننت باید آیتم ها منو و زیر اخه های اون را در مدیریت منو ایجاد کرده باشد
یا حق
-
-
مجید جون ممنون از زحمت تون
مجید عزیز من درست متوجه نشدم من سایتونو دیدم در منوی فروشگاه شما از ساب مینو استفاده کرده اید من میخوام دقیقا همین کار رو برای تاپ مینو انجام بدم. آیا شما از کامپوننت swmenu برای اینکار استفاده کردید. لطفا اگه زحمت نمیشه یه کمی بیشتر توصیع بدید.
ممنون
-
-
بله من از همین کامپوننت استفاده کردم
شما بخش ها و مجموعه ها را تعریف کردید؟
مثلا بخش فروشگاه
مجموعه:فیلم
مجموعه: نرم افزار
و ...
اگر این کار را انجام ندادید از مدیریت بخش ئ مجموعه اول این کار انجام بدید بعد
تو مدیریت مامبو به مدیریت منو ها برید---> منیو اصلی--> آیتم های منو را تعریف کنید(یعنی ایجا همون بخش ها و مجموعه ها را باید انتخاب کنید)
تا اینجا اصلh ما کاری با swmenu نداشتیم ، شما این کار ها را که انجام دادید تازه باید بعدش برید سراغ swmenu
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)