-
درخواست يك تمپليت براي گالري عكس
با سلام
من ميخوام يك سايت گالري عكس ايجاد كنم ولي يه مشكل كوچك دارم و اون اينه كه هم تمپليت پيش فرض مامبو و هم اونايي كه پيدا ميكنم همشون براي اين كار يه مشكل كوچولو دارند و اون اينه كه فضايي كه متن و خصوصا عكس رو نشون ميده در وسط صفحه و خيلي كم و كوچيكه درصورتيكه عكسهايي كه قرار در سايت قرار بگيره بزرگتر از كادر در نظر گرفته هستند براي همين مجبورم اندازه عكسها رو كوچيك كنم
من ميخوام يا يك تمپليتي كه فضاي قرار كرفتن متن و عكس زياد هست استفاده كنم و يا CSS سايت رو طوري دست بزنم كه كادر وسط بزرگتر بشه ... البته در حالت تغيير در CSS تمام منو ها و ... بهم ميرزه
اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2008 06:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست يك تمپليت براي گالري عكس
سلام دوست عزیز
شما 2تا د راه دارید
1- تغییر قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- استفاده از گاری عکس آژاکسی تا عکس بیرون از قالب نمایش بدهد(قبلا توی انجمن بحث شده)
شما از چه کامپوننتی برای گالری عکس استفاده می کنید ؟
-
-
من هنوز سايت رو ايجاد نكردم
شما ميتونيد اين مواردي رو كه گفتيد لينكي براي دانلود يا براي پيش نمايش و يا هر جور كه ميدونيد بهتره من رو راهنمايي كنيد .... ممنون ميشم اگه لينكي دانلودي براي اين تمپليتي كه من نياز دارم بذاريد يا اگر ماژول و كامپوننتي كار من رو راه ميندازه معرفي كنيد
-
-
دوست عزيز
در يك كلام من به تمپليتي نياز دارم كه مثل همين صفحه فروم ها كه الان داريد نگاه ميكني فضاي خالي نداشته باشه مثل همين صفحه كه فقط 2 تا نوار سبز باريك در دو طرف صفحه است ... من ميخوام فقط يه طرف صفحه منو ها باشند و در طرف ديگه تا آخر فقط متن و عكس ها باشه
-
-
دوست عزیز شما تو همون سایت که معرفی کردم کلی قالب می تونید برای مامبو پیدا کنید که مناسب این کار هستند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن اگر قصد شما گاری عکس هست از کامپوننت داتسو استفاده کنید
داخل این سایت کامپوننت ها ،ماژول ها ، قالب ها و... برای دانلود وجود داره
mambo-digg.com
این هم لینک دانلود داتسو گالری فارسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
-
من به اون سایتی که شما گفتید رفتم اولا که ***** بود ثانیا همه قالب ها برای زبان انگلیسی بود ... اگه از اونها استفاده کنم مشکل فارسی کردن رو چکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من در سایت خودم گالری داتسو رو نصب کردم ولی با این وجود که همه آموزش های سایت رو مطالعه ولی اصلا طریقه کار با آون رو متوجه نشدم
ولی نیاز من فقط با یک تمپلیت که محل قرار گرفن متن اون زیاد باشه حل میشه
لطفا راهنمایی بفرمائید
-
-
مثل اینکه شما به بخش قالب ها mambo-diig.com توجه نکردید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثل این قالب ؟
-
-
دوست عزيز
من تقريبا تمام قالب هاي آدرسي رو كه معرفي كرده بوديد رو نصب و امتحان كردم ولي هيچكدومشون اون چيزي كه من ميخواستم نبود و تقريبا همشون باز هم مثل قالب پيش فرض فقط كادر وسط براي نمايش متن و عكس مي باشد.
لطفا اگر براتون ممكنه يه قالب مناسب به من معرفي كنيد
-
-
یعنی حتی ماژول های سمت راست هم نباشه؟
اگر اینطور ،شما باید فایل index.php قالب تغییر بدید و ماژول ها را از داخل اون حذف کنید تا فقط یک منوی بالا بمونه و چپ و راست هیچ منوی نباشه
یا حق
-
-
سلام
شما با توجه به ميزان آشنايي با مامبو و كدهاي قالب و غيره ، بايد يكي از قالب هاي موجود ( فارسي يا انگليسي ) رو انتخاب كنيد و طبق خواسته خودتون ويرايشش كنيد.
قالبي كه مختص گالري عكس باشه وجود نداره (فارسي).
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)