-
پاسخ : استفاده از htaccess. در 4.6.5
کد:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Port 80
سلام
من با این پیغام رو برو شدم !!!
به نظرم ابتدا مشکل رو با هاست برطرف کنید و بعد به فکر این مشکل بیافتید ، چون کار نشد نداره ... انشاءا... درست میشه 
سبز باشید
امیر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-07-2008 05:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=amir.d link=topic=14638.msg81879#msg81879 date=1218086871]
کد:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Port 80
سلام
من با این پیغام رو برو شدم !!!
به نظرم ابتدا مشکل رو با هاست برطرف کنید و بعد به فکر این مشکل بیافتید ، چون کار نشد نداره ... انشاءا... درست میشه 
سبز باشید
امیر
[/quote]
درست است مدير هاستم امروز به درخواست من و بدليل تحريم cpanel در حال ايجاد يك هاست جديد روي سرور ايراني و احتمالا با كنترل پنا plesk است فعلا به دليل اين نقل و انتقال موقتا آدرس سايت در دسترس نيست
راستي آيا پس از انتقال هاست به سرور جديد و كنترل پنل جديد ايا مامبو هم بايد دوباره نصب شود؟!
-
-
سلام
خیر نیازی به نصب دوباره نیست و فقط باید فایل configuration.php رو ست کنید ( البته اگر فایلها و دیتابیس شما رو کاملا منتقل کنند )
یا علی
-
-
سلام
مشکل من هم اینه که وقتی httaccess.txt , به .htaccess تغییر می دم. هیچ لینکی کار نمی کنه و فقط مطالب صفحه اول نمایش داده می شه.
-
-
سلام.
از آخرین پست این تاپیک بیشتر از دو سال گذشته.
لطفا جستجو کنید و اگر به جواب نرسیدید، در تاپیک جدید مشکلتون رو مطرح کنید.
تاپیک قفل شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)