-
سرعت ورژن 4.6.5
من احساس میکنم که سرعت مامبو 4.5.6 که تیم به تازگی منتشر کرده از ورژن قبلی پایین تر هست چون روی هاستم هر دوش رو نصب کردم !!! آیا درست احساس کردم؟
دوم اینکه پیشنهاد تیم برای اونایی که از ورژن های قبلی استفاده میکنن و و مهاجرت به ورژن جدید براشون سخته چیست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-07-2008 09:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سرعت ورژن 4.6.5
توصیه همیشه این بوده که از جدید ترین نسخه استفاده کنید.
این سختی همیشه وجود داشته. و با این وجود توصیه میشه که این کار رو انجام بدید.
بزودی بسته ارتقا منتشر میشه و می تونید استفاد ه کنید.
-
-
سلام
اتفاقا من احساسم برعکس شماست . من فکر می کنم که این ورژن خیلی سریع تر هست .
البته احساس معیار خوبی نیست ! اما این رو می دونم که سرعت به دلایل خیلی خیلی زیادی بستگی داره که تشخیص رو سخت میکنه .
در مورد بسته ارتقا هم فکر کنم حداقل یک هفته دیگه برای انتشار آماده بشه .
موفق باشید
امیر
-
-
من چون جدیدا دارم از مامبو استفاده میکنم احساس عجیبتری نسبت به سرعت مامبو دارم !
تو اولین نگاه سرعت کم مامبو برام عجیب بود !!! البته من همین ورژن آخر رو کار کردم ولی خیلی به چشم میزنه برا من .
من قبلا از میترا و جوملا و از این چیزا استفاده کرده بودم مامبو امکانات جالبتری داره و من بیشتر ازش خوشم میاد ولی یکم مدیریتش سخته (دنگ و فنگ اضافی داره) یکمی هم سرعتش کمتره ولی خوب می ارزه که من از مامبو استفاده کنم 
-
-
اگه یه سر به فروم های سی ام اس های دیگه بزنید خودتون متوجه میشید که پشتیبانی ضعیف یعنی چی!!! توی تالار میترا که جمعا 200 تا پست مفید هم نیست و سوال بپرسی باید یه هفته بشینی تا ....
من مامبو رو انتخاب کردم چون از بین cms های ترجمه شده بهترین پشتیبانی رو داره.اکثر پست ها زیر یک ساعت پاسخ گفته میشند و .......
ضمنا مامبو بسیار انعطاف پذیر تر از سایر cms ها هست امنیتش هم به نسبت بهتر هست..
من با nukها xooper xoops mambo joomla joomfa siteman datalife و... کار کردم و مامبو رو انتخاب کردم.
-
-
سلام
مامبو یک مقدار نسبت به بقیه کند تر به نظر میاد ولی با بهینه سازی قابل حل چون movabletype که انقدر گفته میشه سبک و سریع من یک مامبو هنگام براگزاری با 2 تا movabletype بررسی کردم ، مامبو سریعتر بارگذاری شد(مامبو هم به اندازه هر دو اونها عکس و مطلب داشت و حتی ماژول اضافی و جاوااسکریپ هم داشت)
یا حق
-
-
[quote author=dj_ahmad link=topic=14654.msg77858#msg77858 date=1215432273]
اگه یه سر به فروم های سی ام اس های دیگه بزنید خودتون متوجه میشید که پشتیبانی ضعیف یعنی چی!!! توی تالار میترا که جمعا 200 تا پست مفید هم نیست و سوال بپرسی باید یه هفته بشینی تا ....
من مامبو رو انتخاب کردم چون از بین cms های ترجمه شده بهترین پشتیبانی رو داره.اکثر پست ها زیر یک ساعت پاسخ گفته میشند و .......
ضمنا مامبو بسیار انعطاف پذیر تر از سایر cms ها هست امنیتش هم به نسبت بهتر هست..
من با nukها xooper xoops mambo joomla joomfa siteman datalife و... کار کردم و مامبو رو انتخاب کردم.
[/quote]
من هم دقیقا به همین خاطر مامبو انتخاب کردم
مثلا توی جوملا یک بار یک تاپیک زدم سوال مربوط به مدیران بود بعد از یک ساعت یک کاربر اومد جواب داد(چه جوابی مسخره کرد) بعد تازه بعد از 30 دقیقه بعد یک کاربر فعال جواب داد
و در آخر هم قرار شد مشکلی که توی سایت جوملا بود را ( که من به اون اشاره کرده بودم) حل کنند
در مورد بقیه هم همینطور بوده
پس به قول خودمون عشق است مامبو وعشق است مامبولرن
یا حق
-
-
خوب صحبت از بهینه سازی شد .اگه میشه این رو هم توضیح بدید که کنظورتون از بهینه سازی دقیقا چی هست؟اصلا باید یه تاپیک جدا برای این بهینه سازی ایجاد کرد.من این کار رو میکنم انشا الله پر بار بشه........
-
-
از همه بهتر پشتیبانی مامبو هست که هیچ چیز دیگری شبیه اون نیست
همین!
-
-
شما در مدیریت ترجمه ها، درصد ترجمه ها رو ببینید. سیستم های دیگه رو هم نصب کنید و ببینید.
ضمنا احترام به مراجعه کننده ، علاوه بر سایر موارد، یک اصل در مابولرن هست.
خواهش می کنم در صورتی که از مامبولرن تعریف می کنید، در مورد سایر سرویس ها اینطور صحبت نکنید.
بقیه هم تلاششون رو می کنن، ولی این تیم، بهترین هست.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)