سلام
فکر خوبیه ! من هم هستم . تاجایی که بتونم ، همراهیتون میکنم .
موفق باشید
امیر

سلام
فکر خوبیه ! من هم هستم . تاجایی که بتونم ، همراهیتون میکنم .
موفق باشید
امیر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[glow=red,2,300]همه[/glow] هستن ولی کو لینک کامپوننت ها
???
منم هستم .! یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
عشق ما هم شده مامبو
راستی تا یادم نرفته بگم که قرار دادن نو آوری در مامبو که اشکالی نداره ...
یعنی تو خود نمایش محتویات نه قالب ها ... مثلا استفاده از آجاکس در نمایش محتویات ... چون استفاده و زیبایی بهتری داره ... البته از نظر امنیت بحثش جداست..
ولی اگر دوستان اجازه بدن من دارم سعی می کنم که یه تغییراتی تو خوده هسته بدم .... از جمله نمایش محتویات با امکان آجاکس و نیز امکان قرار دادن چندین زیر مجموعه برای مجموعه ها .... چون خیلی از عزیزان این مشکل رو دارند ... اگر بقیه دوستان هم موافق باشند ....
البته بعد از اتمام کار از گروه هم برای انتشار اجازه رو می گیریم یا اونا از ما اجازه می گیرند تا انتشارش بدن .... مشکلی که نیست ...
فقط زودتر شروع به کار کنید.... موفق باشیم.... (متشکرم) ;D
منم هستم
ياعلي
[quote author=jbasoft link=topic=14675.msg78330#msg78330 date=1215810303]
راستی تا یادم نرفته بگم که قرار دادن نو آوری در مامبو که اشکالی نداره ...
یعنی تو خود نمایش محتویات نه قالب ها ... مثلا استفاده از آجاکس در نمایش محتویات ... چون استفاده و زیبایی بهتری داره ... البته از نظر امنیت بحثش جداست..
ولی اگر دوستان اجازه بدن من دارم سعی می کنم که یه تغییراتی تو خوده هسته بدم .... از جمله نمایش محتویات با امکان آجاکس و نیز امکان قرار دادن چندین زیر مجموعه برای مجموعه ها .... چون خیلی از عزیزان این مشکل رو دارند ... اگر بقیه دوستان هم موافق باشند ....
البته بعد از اتمام کار از گروه هم برای انتشار اجازه رو می گیریم یا اونا از ما اجازه می گیرند تا انتشارش بدن .... مشکلی که نیست ...
فقط زودتر شروع به کار کنید.... موفق باشیم.... (متشکرم) ;D
[/quote]
خسته نباشی و انشا ا... که موفق باشی
1- توی نسخه 5 مامبو قابلیت اضافه کردن چندید زیر مجموعه وجود داره
2- در مورد آجاکس هم اگر بتونید کای کنید که محتویات آجاکسی بشه ولی آدرس ها تغییر نکنه عالی چون میشه مامبو آجاکسی کرد ولی مشل با موتور های جستجو هست که کسی حاضر به استفاده از اون نیست
یا حق
شروع کنیم
با سلام ....
اگر دوستان علاقه به همکاری در این پروژه که قبلا گفته شد را دارند اعلام آمادگی کنند .... من فکر کنم نیاز به افرادی که آشنا به گرافیک ، برنامه نویسی PHP ،java ، Ajax و ....می باشد.
دوستانی که فکر میکنند میتونند در این پروژه با ما همکاری کنند ، خوشحال میشم اعلام کنند و پس از تقسیم وظایف شروع به کار کنیم.....
موفق باشید .....
خسته نباشید .......... اقا خیلی تاپیک شلوغ شده .... همه نوشتیم منم هستم ..... ان شاالله شرع بشه دیگه !!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)