این بار دیگه از بحث قالب اومدم بیرون میشه مامبوی نصب شده روی لوکال رو به سرور منتقل کرد با تنظیماتی که انجام دادیم :-X

این بار دیگه از بحث قالب اومدم بیرون میشه مامبوی نصب شده روی لوکال رو به سرور منتقل کرد با تنظیماتی که انجام دادیم :-X
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام،
تمام فایلها رو باید آپلود کنی روی سرور - دیتابیس رو هم باید عینا بر روی سرور import کنی - تنظیمات فایل configuration.php رو باید هماهنگ با سرورت کنی.
البته این کار رو من خیلی توصیه نمی کنم. اگه من باشم از اول روی سرور بصورت شسته رفته همه چیز رو دوباره نصب می کنم.
سلام دوستان
1- من سایتم رو روی لوکال نصب کردم بعدشم روی سرور بردم
همه چیز خیلی عالی کار میکنه فقط یه مشکل پیش اومده اونم اینه که تمام حروف فارسی در سایت و منوهای مدیریت بصورت علامت سوال در اومدن! "؟؟؟؟؟؟؟؟؟"
مشکل از چیه؟
من یکبار هم htmlarea رو از اول نصب کردم اما بازم مشکل پا برجاست.
2- بعضی مواقع هم موقع لود سایت این اررور رو میده:
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Only one top level element is allowed in an XML document. Error processing resource '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. Line 2...
<b>Warning</b>: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used after 'URL-Rewriter' in <b>/home...
3- لیتکهای سایت هیچ کدوم کار نمیکنند.
یعنی باید از index.php? بخونه اما نمیاد.
سلام،
اینکه نوشته ها به اون صورت در اومدن احتمالا به خاطر عدم تطابق charset در phpmyadmin لوکال و سرور شماست که بعد از import/export کردن database به این شکل در اومده.
سلام
مشکل شماره 1 حل شد متشکرم
اما 2 و3 هنوز همونظوری اند
اونا رو چیکار کنم؟
شما بر روی سرور فایل htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کردی؟
چون الان تنظیمات سایت شما بر اساس لینک بهینه تنظیم شده که نیازمند htaccess. هستش. یا این تبدیل رو صورت بدید یا اینکه:
مدیریت -> تنظیمات کلی -> لینک بهینه - قابل فهم کردن .. -> خیر
سلام
مشکل سوم هم حل شد.
در مورد مشکل دوم باید چه کاری بکنم؟
محمد جان سلام
در تنظیمات کلی تب سرور گزینه GZIP رو غیر فعال کنید .
مشکل حل میشه .
یا علی
محسن جان سلام
واقعا متشکرم
ما اگه شما رو نداشتیم چکار میکردیم.
از همین جا به همتون خسته نباشید میگم
مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)