سلام
خسته نباشيد
من مي خواستم به فرض وقتي آدرس »
داده ميشه به بخش مديريت نره
و مثلا با اين آدرس بره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خيلي ممنون ميشم اگه كمك كنيد
مرسي

سلام
خسته نباشيد
و مثلا با اين آدرس بره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود دوست عزیز
شما بهتر است کد زیر را در یک فایل php به همان اسمی که می خواهی مثلا:admin.php
و بعد در روت اصلی قرار دهید
کد:
** به صورت کد در اوردمکد:<?php if (!empty($_SERVER['HTTPS']) && ('on' == $_SERVER['HTTPS'])) { $uri = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] } else { $uri = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] } $uri .= $_SERVER['HTTP_HOST']; header('Location: '.$uri.'[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]); exit; ?>
سلام
من پیشنهاد می کنم این کار نکنید چون فقط با 2 تا کد نمی شه این کار کرد کلی تنظیمات داره و حتی وقتی یک کامپوننت نصب می کنید باید این تغییرا ت دوباره اعمال کنید چون به صورت پیش فرض همه چیز روی administrator تنظیم هست پس خیلی چیز ها باید تغییر کنه
یا حق
[quote author=kambiz_g link=topic=14666.msg77921#msg77921 date=1215491251]
سلام
خسته نباشيد
و مثلا با اين آدرس بره
مرسي
[/quote]
سلام
دوست عزیز در حد یک پشنهاد به شما که مایل نیستید فولدر ادمین رو کسی ببنیه این فولدر رو تا زمانی که نیاز ندارید redirect کنید به یک جایی دیگر در این صورت هر کسی اسم فولدر ادمین رو بزنه به جایی که شما گفتید میره !
اگر کلا می خواهید اسم و عوض کنید که باید تسلط کافی داشته باشید به صرف عوض کردن اسم مهم نیست آینده را نیز باید در نظر داشته باشید
دوست گرامی من هم با تغییر کلی در کدها مخالفم البته اینکار با دستکاری چند کد در کور یا هسته مامبو امکان پذیر است و خود برای کاستومایز کردن چند سی ام اس این کار رو کردم
اما چون نیاز به کدزنی دارد به شما توسیه نمی کنم
با اضافه کرد کد بالا به صورت یک فایل جدید با نام مورد نظر شما ، می توانید یک شورتکات درست کرده و هر وقت کسی نام فایل مورد نظر را در ادامه ادرس تایپ کند اتوماتیک به آدرس ادمینستریتور میرود.
در ضمن این کار هیچ تغییری در کد های مامبو ایجاد نمی کند
و راحت ترین ترفندی است که در دنیا استفاده می شود
با کمک این ترفند شما می توانید حتی از یک دومین به دومین دیگر سویچ کنید چون این کد ها به سویچ آدرس معروف هستند و کار آنها انتقال از یک آدرس مجازی به یک آدرس دیگر است
با سپاس
یه پیشنهاد:
همیطور که دوستان گفتن کار سختیه و بهتره که تو مامبو به خاطر امنیتش تغییری ندی
شما اگه کنترل پنل cPanel داری می تونی روی این پوشه پسورد بذاری تا هم امنیت مامبوی شما بالاتر بره و هم اینکه هر کس نتونه به administrator شما دسترسی داشته باشه.
موفق باشید![]()
اگه خواستی من برات این کار رو میکنم بگو میخواهی دقیقا چه اسمی بزاری تا برات ردیفش کنم....
فقط موقع نصب کامپوننت ممکن هست به مشکل بر بخوری
واقعا ممنونم
مرسي
من روش دوستمون كه گفته بودن روي پوشه پسورد بزارم رو انتخاب كردم
چون همينطور كه بقيه دوستان هم گفتن
اول بايد به فكر آينده باشم
و تنظيمات مشكلي داره كه ممكنه بعدا باعث مشكل بشه
مرسي
علاقه مندی ها (Bookmarks)