من از مامبو سرور هاست گرفتم نمیدونم چرا هر کاری میکنم یه پوشه حذف نمیشه . تغییر نام نمیشه . وقتی فایل ها رو حذف میکنم با یک رفرش دوباره بازگردانده میشن مشکل از کجاست

من از مامبو سرور هاست گرفتم نمیدونم چرا هر کاری میکنم یه پوشه حذف نمیشه . تغییر نام نمیشه . وقتی فایل ها رو حذف میکنم با یک رفرش دوباره بازگردانده میشن مشکل از کجاست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
حتی پرمیشن رو هم نمیشه عوض کرد
چک کنید ببینید از مسیر تنظیمات کلی-->سرور می تونید پرمیشن تغییر بدید (البته قبلش پرمیشن فایل config روی 777 قرار بدید ، پرمیشن به صورت موقت قبول میکنه)
یا حق
اتفاقا من هم با يه هاست ديگه غير از مامبو سرور اين مشكل رو دارم لطفا اگه راه عملي به نظر دوستان مي رسه لطفا راهنمايي بفرمايند. البته نكته جالب اينجاست كه از اون سرور من دو تا هاست گرفتم توي يكي اين شكلات رو ندارم اما توي اون يكي دقيقا همين مشكل دوستمون رو دارم؟ علت چيست؟
وقتی کامپوننت یا ماژول یا هر چیز دیگه ای توسط مامبو نصب بشه، owner فایل ها مامبو هست و از طریق هاست نمیشه کاریش کرد.
برای این کار کامپوننتی به اسم mamboXplorer وجود داره که می تونید از اینجا دانلود کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=majid66 link=topic=14698.msg78104#msg78104 date=1215620409]
چک کنید ببینید از مسیر تنظیمات کلی-->سرور می تونید پرمیشن تغییر بدید (البته قبلش پرمیشن فایل config روی 777 قرار بدید ، پرمیشن به صورت موقت قبول میکنه)
یا حق
[/quote]
تغییر میدم اما بازم بر میگرده همون قبلی
سلام
بعضی مواقع owner تغییر میکنه که یوزر دسترسی لازم رو نداره برای حذف یا ... که از طریق مدیر سرور این مشکل قابل حل هست .
مشکل شما هم از همین طریق حل شد .
فقط به این موضوع توجه داشته باشید بخش پشتیبانی هاست آدرسش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست و اگر به مشکلی بر میخورید باید در اون قسمت مطرح کنید نه در انجمن ...
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)