-
INCLUDE .PHP از یک سایت دیگر
سلام
من یک مشکل دارم برای INCLUDE فایل .PHP از یک سایت دیگه مثلا به این آدرس OTHER.COM/FILE.PHP از این کد استفاده کردم
ولی ارور میده باید چی کار کنم
ERROR:
[tt]Warning: include() [function.include]: URL file-access is disabled in the server configuration in E:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\new 2.PHP on line 2
Warning: include(HT TP://W WW. OTHER.COM/FILE.PHP) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in E:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\new 2.PHP on line 2
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'HTTP:// W WW.OTHER.COM/FILE.PHP' for inclusion (include_path='.;E:/Program Files/EasyPHP 2.0b1\php5\pear\'
in E:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\new 2.PHP on line 2
[/tt]
البته توی هاست هم همین ارور رو میده (ارور بالایی ماله لوکال هاسته)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-08-2008 05:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : INCLUDE .PHP از یک سایت دیگر
سلام
26) سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار ٬ برنامه نویسی PHP MySQL Javascript و ... می باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را می توانید در انجمن های دیگر که به این موضوعات می پردازند مطرح نمایید.
اگه این سوال رو توی انجمن iranphp بکنی ، بهتره !
موفق باشید
امیر
-
-
پاسخ : INCLUDE .PHP از یک سایت دیگر
سلام دوست عزیز به طور پیش فرض شامل شدن و درخواست از یک سرور دیگر برای php در فایل تنظیمات php.ini غیر فعال است
در فایل php.ini در لوکال هاست این خط را پیدا کنید و از allow_url_include = Off به allow_url_include = On تغییرش بدید
در هاست هم در فایل htaccess. این کد رو بزنید البته 100 درصد بستگی به تنظیمات سرور داره ممکنه جواب نده
php_value allow_url_include on
دیگه لازم نیست برید iranphp
موفق سربلند باشید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)