سلام دوستان از اونجایی که من عاشق مامبو هستم و مامبو هم عاشق منهتصمیم گرفتم ایت تاپیک رو برای فارسی سازی ماژول های درخواستی شما بزارم که هم یه کار مثبت انجام شده باشه و هم مملات همدیگه رو رفع کنیم .
با تشکر از همگی

سلام دوستان از اونجایی که من عاشق مامبو هستم و مامبو هم عاشق منهتصمیم گرفتم ایت تاپیک رو برای فارسی سازی ماژول های درخواستی شما بزارم که هم یه کار مثبت انجام شده باشه و هم مملات همدیگه رو رفع کنیم .
با تشکر از همگی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
محمد جان دستت درد نکنه من هم چیزی دست هم اومد که زیاد هم هست اینجا میزارم تا فارسی سازیش رو انجام یدید
یاعلی
با سلام
یکی از دوستان کامپوننت CB رو ترجمه کرده بود و یک مقدار هم من کاملش کردم. اگه بتونین قالبش رو هم راست به چپ کنید فکر می کنم برای استفاده کامل میشه.
اگه موافقین لینکش رو اینجا بزارم.
میثم جان شما لطف کنید لینک رو بزارید
لینک ؟ ???
لینک رو در تاپیک زیر قرار دادم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون جواد جون از زحماتی که برای کاربران مامبوفارسی میکشی انشا الله اجرت با آقا امام زمان (عج)
جناب دهشهری عزیز دوستمون آقای قهستان ماژول jootabs رو فارسیش کرده ولی مشکلاتی داره مثلا وقتی رو مامبو فارسی نصب میکنیم اصلا تب ها رو نشون نمیده در صورتیکه رو مامبوی انگلیسی هیچ مشکلی نداره اگه براتون زحمت نیست یه نگاه به این ماژول بندازین ببنید کجای کار ایراد داره که تبها تو مامبو فارسی نشون داده نمیشه.
اینم لینک ماژول
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
boglado عزیز چشم من تست میکنم ولی متاسفانه فعلاً سیستم ندارم انشالله در آینده نزدیک
سلام دوستان
باور کنید من روی مامبو 4.6.5 نصب کردم و هیچ مشکلی نداره و به خوبی کار می کنه
حتی تو قالب مختلف (یکی پیش فرض هست) هم تست کردم و مشکلی نداره
ببینید:
[img width=314 height=480]http://i36.tinypic.com/smsfti.jpg[/img]
و
![]()
دوست خوبم جناب قهستان آیا شما این ماژول رو با ie تست کردید. چون این ماژول با مرور گر اپرا هیچ مشکلی نداره با مرور گر فایرفاکس راست چین نمیشه در صورتیکه از قسمت ستایل هاش من الاینگمینتاشو راست چین کردم و در اخیر تو IE اصلا تبی دیده نمیشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)