با سلام
من میخواستم در سایت وقتی که نویسندگان login میکنند بتوانند از همان جا مطلب بفرستند و دیگر وارد قسمت administrator نشوند ، ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر

با سلام
من میخواستم در سایت وقتی که نویسندگان login میکنند بتوانند از همان جا مطلب بفرستند و دیگر وارد قسمت administrator نشوند ، ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به صورت پیش فرض لینکی هست که می تونید این کار رو بکنید اما باید نویسنده رو Publisher بکنید
پیشنهاد من استفاده از یک کامپوننت هست که این کار رو بکنه به اسم ja submit که البته نسخه آماده شده ی مامبویی اون رو تیم داره
اگر با مورد اول به صورت رایگان هم حل میشه کارتون بگید براتون لینک بزارم که استفاده کنید
یاعلی
با سلام
میخواستم فرق بین athore را با publisher ,... بدونم(جستجو کردم تو سایت نبود)
اگر لطف کنید و لینک مورد اول را بگذارید ممنون میشم
با تشکر
ببخشید اگر لطف کنید و دریاره گروه های کاربران author , editor , publisher ,.... توضیح مختصری بدید خیلی ممنون میشم.
آموزش های سایت رو بخونید حتما پیدا می کنید.
اینجا هم هست شاید به دردتون بخوره :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینها رو هم پیدا کردم :میخواستم فرق بین athore را با publisher ,... بدونم(جستجو کردم تو سایت نبود)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اصلا اینجا رو خودتون بیینید :
کد:http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=w2C&q=site%3Amambolearn.com+publisher+manager&btnG=Search
آقا سعید خیلی ممنون
خدا خیرت بده![]()
![]()
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)