سلام
من ماژول آب و هوای MambWeather را نصب میکنم درست هم کار میکنه فقط یه پیغام خطا میده ! میشه راهنمایی کنید .
کد:Notice: Undefined property: weatherMetar::$properties in /home/xxxxxxxx/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 952

سلام
من ماژول آب و هوای MambWeather را نصب میکنم درست هم کار میکنه فقط یه پیغام خطا میده ! میشه راهنمایی کنید .
کد:Notice: Undefined property: weatherMetar::$properties in /home/xxxxxxxx/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 952
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مشخصه که چیزی رو نمی تونه بفهمه
باید اون خط رو در اون فایل هم قرار بدید
روی چه مامبویی هست روی اینرنت تست کردید ؟ ماژول سازگار هست ؟
من روی 462 نصب میکنم ، کد هم اینه :
خط 952 هم اینهکد:// At this point, the $phenomena_group variable contains the one // index of the $this->images array, while the $maxcoverage // variable contains the other index of the $this->images array. // The correct image can be selected from the array. $this->phenomena=$phenomena; if (($night == 1) || ($this->itime == 'nite')) { return @$this->properties['icons_path'] . $this->n_images[$phenomena_group][$maxcoverage]; } else { return $this->properties['icons_path'] . $this->images[$phenomena_group][$maxcoverage]; } }
کد:return $this->properties['icons_path'] .
ممکنه لینک دانلود ماژول(اگر رایگان هست) قرار بدید تا بررسی بشه
یا حق
درست شد !
دارم ترجمه اش مینکم آماده شده خبر میدم
[quote author=ittm link=topic=14736.msg78414#msg78414 date=1215868835]
درست شد !
دارم ترجمه اش مینکم آماده شده خبر میدم
[/quote]
راه حل مشکل چی بود ! اگر نیاز هست من توضیح بدم بازم بگید اگر نه لطفا خودتون کامل توضیح بدید چطور درست شد !
یاعلی
توی این قسمت از کد
قبل ازکد:} else { return $this->properties['icons_path'] . $this->images[$phenomena_group][$maxcoverage]; }
باید یک @ اضافه میشد یعنی این میشد :کد:$this
کد:@$this
علاقه مندی ها (Bookmarks)