سلام دوستان
من هرچی گشتم نتونستم مد تشکر رو پیدا کنم و فارسی کنم !
لطفا اگه میشه اینجا بزارید که هم دوستان استفاده کنند هم من نیاز دارم.

سلام دوستان
من هرچی گشتم نتونستم مد تشکر رو پیدا کنم و فارسی کنم !
لطفا اگه میشه اینجا بزارید که هم دوستان استفاده کنند هم من نیاز دارم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این دو نمونه
اوه !
ممنون !
حالا تا اینارو فارسی کنم 
خوشبختانه این مد رو یکی از دوستان فارسی کرده لینک رو میزارم که استفاده کنیدم.
موفق باشید .
** دو پست شما یکی شد
میتونین از این لیک استفاده کنید.
یادش به خیر این مود رو من فارسی کرده بودم ولی تاحال حتما کپی رایتشو حذف کردن !)
ورژن جدیدش در حال فارسی شدن هست شاید تا آخر این هفته تموم بشه و به اسم همین سایت انشالا ارائه میشه ....
اگر میتونید صبر کنید تا نسخه نهاییش رو نصب کنید
امیر علی جان اگه منظورت همونه که من گذاشتم والا من خبر ندارم که تغییر دادن یا نه ! چون که دیدم کسی فارسی کرده منم همون لینک ر گذاشتم که دوستان کنند و خودم هیچ تغییری ندادم !
متظر مد شما هم هستیم من فعلا مد تشکر نصب نکردم و منتظرم که یا شکا بزارید و یا خودم بشینم فارسی کنم !
منم نیگا نکردم فقط دیدم 4-5 تا سایت لینک دادن گفتم حتما کپی رایتش عوض شده :دی
مهم نیست ولی چون من برا خودم باید نصب نم حتما فارسیش میکنم یعنی تکمیلش میکنم .....
انشالا تا آخر هفته
ما همچنان منظریم >:-[
امیر جان بالاخره ترجمه کردی یا نه؟!
سلام . من نسخه ی جدید و سازگار با SMF 1.1.5 این مد رو لازم داشتم . خوب دیدم امیرعلی عزیز قولش رو داده ، پس باید منتظر موند . اما از طرفی دیدم نامردیه هی انتظار داشته باشیم امیر علی یا نوید عزیز مدها رو ترجمه کنن >برای همین نشستم به عنوان اولین تجربه (:
) ، آخرین نسخه ی مد تشکر رو ( نسخه ی 1.2.3 ) ترجمه کردم
. تست هم کردم . ظاهرا مشکلی نداشت .
به گفته ی نویسنده ی این مد ، این نسخه با تغییراتی که توی Query داده ، سریعتر و امن تر شده . یه سری امکانات کوچیک هم بهش اضافه شده . مثل اضافه شدن لینکی در پروفایل کاربر برای اینکه ببینه از چه پستاییش تشکر شده . نکته ی مهمتر هم ظاهرا اینه که این نسخه میتونه تمامی نسخه های قبل از خودش رو به صورت خودکار آپگرید هم بکنه .پس نگران آپگرید نباشید
اینجوریا خلاصه . اساتید هم یه تستی بکنن که اگه مشکلی نداشته باشه ملت بتونن ازش استفاده کنن
التماس دعا
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)