سلام
دوستان یکی دو روزی میشه که منوهای مدیریتی سایت انگلیسی شده و سایت بالا نمی یاد . >:( مشکل چی می تونه باشه ؟
![]()

سلام
دوستان یکی دو روزی میشه که منوهای مدیریتی سایت انگلیسی شده و سایت بالا نمی یاد . >:( مشکل چی می تونه باشه ؟
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سرورت تغییر نکرده ؟ مشکل باید از gettext باشه
سلام.ببینید مشکلتون با لینک زیر حل نمی شه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــاعـــــــــــــــ ــــــــــــــلی
سلام
دست شما درد نکنه مشکل حل شد . ولی مشکل اساسی که هنوز حل نشده اینه که موقع ورود به سایت ارور می ده و سایت بالا نمی یاد![]()
سلام
چه اروری میده ؟ لینک سایتتون رو لطفا اینجا قرار بدید
یا علی
سلام
اروری که میده اینه
در ضمن از موقعی که انگلیسی شده بود این مشکل پیش اومدهکد:ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/color] The following error was encountered: * Zero Sized Reply Squid did not receive any data for this request. Your cache administrator is [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. Generated Mon, 14 Jul 2008 10:28:34 GMT by cache5.tabriz.rasana.net (squid/2.5.STABLE14)
سلام
تغییری در سرور شما داده شده ؟
از کدوم ورژن مامبو استفاده میکنید ؟
تغییر خاصی در مامبو دادید که این مشکلات پیش اومد یا .. ؟
یا علی
سلام جناب فيروزمندان
من ار ورژن 4.6.2 استفاده مي كنم .
نخير هيچ تغييري در تنظيمات ايجاد نكرده ام . همانطوري كه عرض كردم اين مشكل از موقعي كه سايت خودبخود انگليسي شده بود بوجود اومده.![]()
سلام
تابع phpinfo رو در یک فایل قرار بدید و آدرس اون رو به صورت خصوصی برای من ارسال کنید تا چک کنم
یا علی
سلام جناب فیروزمندان
مشکلو پیدا کردم .مشکل اصلی از هاستشه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)