-
سوال در باره سايت روزنامه
سلام. خسته نباشيد . در طراحي يك سايت روزنامه اين مسئله بايد رعايت بشه كه : هر روز يك شماره روزنامه مثلا 1429 همراه تاريخ قمري و شمسي ساخته بشه و مطالب روزنامه مثلا صفحه بازرگاني اون روز توي اون شماره بخوره . ساخت يك همچين شماره و مشخصاتي توي مامبو امكان پذيره؟
- يك بخش دارم به نام صفحات روزنامه كه حاوي مجموعه هاي بازرگاني و... (صفحه هاي روزنامه ) است .مي شود در منوي اصلي با رفتن ماوس روي صفحات روزنامه ، زير منو باز شود و كاربر كليك كرده به صفحه مربوطه برود؟
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2008 05:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال در باره سايت روزنامه
سلام
بله - سایتهایی مثل irna و ... با مامبو ساخته شدند .
اما شما اگر بخوایید سایتهایی اینچنینی داشته باشید نیاز دارید تغییراتی در مامبو بدید و کامپوننت & ماژولهای خاصی استفاده کنید و یا بنویسید
یا علی
-
-
سلام . من مهندس نرم افزار هستم و تسلط خوبي به .net دارم. اما الان به طراحي فوري نياز دارم و به مامبو مراجعه كردم . جهت تغييراتي كه فرموديد و از آنجا كه مامبوopen source است دانستن زبانphp كفايت ميكنه؟ و ايا با دانستن اين زبان مي توان هر تغييري در مامبو ايجاد كرد؟ اگر تغييري در مامبو داده شود اجازه اين كار هست كه در صفحه admin آرم مامبو برداشته شود ؟ ممنونم
-
-
سلام
PHP و مقداری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این رابطه بهتر هست قوانین GPL 2 رو مرور کنید . لوگو رو میتونید حذف کنید اما کپی رایت های موجود در فایلها رو خیر .
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)