-
مشکل بعد از نصب _ ؟؟؟
با سلام و خسته نباشید.
ای کاش به توصیه شما عمل نمی کرده و مامبو را بروز نمی کردم. حالا هر کاری می کنم به صفحه اصلی و قسمت مدیریت وارد نمی شه ! 4 بار نصب کردم که هم ورژن جدید بود و هم قبلی - مجدد دانلود کردم با نصب کردم و .......
خطای حاضر:
Warning: require_once(/home/tabrizla/public_html/includes/core.helpers.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tabrizla/public_html/index.php on line 163
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/tabrizla/public_html/includes/core.helpers.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/php'
in /home/tabrizla/public_html/index.php on line 163
در ضمن وقتی فایل core.helpers.php رو تو مسیر گفته شده ایجاد می کنم خطای زیر پیش می یاد!!!!!
Error, you did NOT set variable $ToCharset in Convert() function.
Error, can NOT read file: /home/tabrizla/public_html/includes/ConvertTables/
در نوشته قبلی ، دستور دادید که نرم افزار مامبو رو مجدداً دانلود کنم . کردم . باز همان آش و همان کاسه .
آخرین ورژن نصب شده 462p می باشد. آدرس وب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد . یا علی مدد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2008 11:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل بعد از نصب _ ؟؟؟
سلام
[quote author=tabrizlaptop link=topic=14871.msg78811#msg78811 date=1216036507]
ای کاش به توصیه شما عمل نمی کرده و مامبو را بروز نمی کردم. حالا هر کاری می کنم به صفحه اصلی و قسمت مدیریت وارد نمی شه ! 4 بار نصب کردم که هم ورژن جدید بود و هم قبلی - مجدد دانلود کردم با نصب کردم و .......
[/quote]
یعنی مامبوی شما 4.6.2 بوده ولی شما سعی کردید به 4.6.5 ارتقا بدید که به مشکل برخوردید ؟
دقیق توضیح بدید که اولش چه جوری بوده ، چه مامبویی نصب بوده ؟ و شما چه تغییراتی دادیدکه به مشکل برخوردید ؟
توی تاپیک قبلیتون که گفتین مامبو رو از صفر که می خوایستین نصب کنید به مشکل بر خوردین !؟
-
-
ابتدا بعد از نصب مامبو 4.6.2 با مشکل بر خوردم . سئوال کردم ، قبل از گرفتن جواب مشکلم حل شد . شروع به طراحی وب سایتم کردم ولی متوجه شدم به دلیل extract نرم افزار مامبو 4.6.2 در پوشه ای به نام mambo که خودم آن موقع ایجاد کرده بودم در آخر آدرس وب سایتم این کلمه (mambo) اضافه شده . آن موقع جهت حذف کلمه mambo از آخر آدرس اصلی سوال کردم که جواب دادن دوباره نصب کن و ورژن جدید 4.6.5 رو نصب کن و در همان آدرس /public_html پوشه نرم افزار را extract کن . (البته 2 روز بعد راه حلهای دیگری هم به سوال من داده شد که مثال ... مرگ سهراب بود)
گفتم من که دارم دوباره نصب می کنم بزار به خودم یخورده زحمت بدم ، نرم افزار ورژن بالا رو نصب کنم ، یعنی همون 4.6.5 . البته ارتقا ندادم . نصب کردم . فایل زیپ شده ورژن قبلی رو پاک کردم ، ورژن جدید رو دانلود کرده و آپلود کردم و اعمال نصب را انجام دادم.
-
-
خوب
یعنی مامبو 4.6.5 خام را نصب کردید و این مشکلات براتون به وجود آمده است .
در موقع نصب مامبو همه ی تنظیمات لازم که گفته شده سبز بودند ؟
مطمئنین فایل زیپ به خوبی اکسترکت شده ؟
-
-
همه سبز بودند!
extract هم کامل بود . 3 بار دانلود ، آپ لود ، extract و نصب کردم .
-
-
سلام
اگر ممکنه یوزرنیم + پسورد هاست رو بفرستید براتون کامل چک میکنم و دقیقا میگم مشکل از کجاست
یا علی
-
-
اقا محسن من نصب كردم براش - البته چون نميدونستم فايلهاشو و ديتابيسشو ميخواد تو يه فولدر نصب كردم - البته مشكلي هم بر نخوردم - حتي پرميشن هم تنظيم نخواست - همش آزاد بود -
توي فولدري به نامmahdi نصب كردم - بعد از آدرس بزني باز ميشه !
موفق و پيروز باشيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)