-
یک سری قالب بی نظیر تا دوستان عزیز فارسی کنند
دوستان گرامی من به خاطر قدر دانی از تمامی عزیزانی که به من کمک کردند تا مشکلات سایتم را برطرف کنند یک سری قالب بی نظیر اینجا می گذارم تا دوستان عزیزم فارسی کنند .توسیه می کنم از دست ندهید ولی قبل از اینکه آنها را آپلود کنم که آیا می توانید کاری کنید تا قالبهای غیر مامبو (مثلاً جوملا) برای استفاده کنندگان از مامبو قابل استفاده شود؟ امر کنید تا آپلود کنم.
فقط فایلی که آپلود می کنم برای 4shared است.
از دور دست پـــســـر مــهـربــــــــون ، jbasoft ، علی کاظم زاده و تمامی کسانی که به من کمک کردند رو می بوسم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2008 03:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : یک سری قالب بی نظیر تا دوستان عزیز فارسی کنند
سلام. ای بابا این حرفا چیه؟! من که به شخصه وظیفه ام را انجام دادم و بقیه ی دوستان هم لطف کردند.
در مورد قالب هم اگر کامرشیال (تجاری) نیستند ، مشکلی برای انتشارشون نیست. بعضی از قالب های جوملا نیاز به کار چندانی برای سازگاری با مامبو ندارند ولی بعضیشون اونقدر کار می بره که بهتره از خیرشون گذشت. حالا در هر صورت شما لطف می کنید اگه قالب ها را بزارید تا دوستان ببینند و اگه مشکلی برای سازگاری یا کاری برای ترجمه داشت با لطف بی پایانشون انجام بدهند.در پایان ممنون از اینکه به فکر انجمن هستید.
موفق باشید
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــلی
-
-
سلام - خواهش ميكنم ما كه كاري نكرديم - عرض كنم كه دوست خوبم Jbasoft هم كه باهاش تازه رفيق شدم هم چند وقتي نيست و به انجمن سر نميزنه.
اما شما اون طرح ها رو بگذار اينجا و البته سايت مادر هم معرفي كن تا بشه فهميد كه چطوري هستن - البته اگه اونها رو خريدي موضوع فرق ميكنه (از سايتهاي مادر) شايد بشه اونها رو يه كاري كرد.
البته اونايي هم كه از وارزها گرفتي با كمي تغييرات اساسي ميشه از اون شكل و قيافه درآورد كه ديگه نتونن بگن مال ما هستش.
اينو مطمئن نيستم - لطفاً كسي كه اطلاعاتش كافيه بگه ميشه يا نه .
دوستان خوبي در اين انجمن هستند كه خيلي كارشون درسته و ميتونن كار فارسي سازي اين قالبها رو انجام بدن و تاپيكهايي هم به اين موضوع موجود هست - شايد بهتر بود اونجا مطرح ميكردي - البته من هم اگه وقت داشته باشم حتماً اين كار رو مي كنم.
موفق و پيروز باشيد
-
-
پاسخ : یک سری قالب بی نظیر تا دوستان عزیز فار&
فقط به شرط اینکه کاری کنید تا با مامبو 4.6.2 سازگار باشد. همه قالبها آزادنند
برای مشاهده عکس ها به سایتم مراجعه کنید چون نمی تونم اینجا عکس بگذارم ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) بعد از قسمت منو دانلود آزاد قالب را انتخاب کنید.
از همتون بازم ممنونم
قالب اول و از همه قشنگتر
قالب دوم که خیلی خیلی قشنگه
قالب سوم
فعلاًهمین ها رو بگذارید انقدر قشنگند که نگو
15 قالب دیگر هم هست که تا وقت کنم تقدیم می کنم .
*** از انتشار قالب هایی که دارای کپی رایت هستند و رایگان نیستند در این انجمن خودداری کنید !
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سايت اينه - اشتباه تايپي شده بوده
موفق و پيروز باشيد
-
-
سلام. دوستان توجه داشته باشند که این قالب ها رایگان نیستند و به نظر می رسه انتشارشون مخصوصا در این فورام کار درستی نباشه.در مورد قالب bt_liveestate که نوشته : Live Estate is the September 2007 Joomla! template for the registered members of the bonusthemes.com community
در مورد قالب switch هم نوشته : NOTE: It is not free or public. This template is for members of the YOOtheme club only
قالب اولی را هم از بس که ارور می داد چیزی پیدا نکردم ولی به قیافش میاد که اون هم کامرشیال باشه.
همه ی این ها را به نظر می رسه میشه درستش کرد مخصوصا اون قالب سومی که جز فارسی سازی و راست چین کردن کار دیگه ای نداره. قالب دوم هم جز همون فارسی و راست چین کردن یه دو سه تا ارور جزئی داره. قالب اولی یه کم کار بیشتری می بره. توی XML و ... . منتها انتشار هیچ کدوم از اینها به صورت عمومی برای فارسی درست نیست. 
یــــــــــــــــــــــــ ــــــاعـــــــــــــــــ ــــــــــــــلی
-
-
من کاری فارسی سازی قالب ها رو شروع کردم
ایشالا اگه زندگی امون بده و تموم شد برای اساتید می فرستمشون
-
-
پاسخ : یک سری قالب بی نظیر تا دوستان عزیز فار&
اتفاقاً دوست عزیز از همه اینها می توان منتشر کرد. من این قالب ها را از یک سایت به زبان روسی گرفته ام چون فکر کردم ممکن اینجا کسی روسی بلد نباشد خودم از آنجا دانلود کردم و بعد برای شما آپلود کردم.
مثلاً از قالب اولی که گذاشته ام 187 نفر استفاده کرده اند.
*********  این سایت روسی بسیار معروف است و این قالب ها را هم به شکل رایگان برای کاربرانش گذاشته تا از آن ها استفاده کنند.
از پسر مهربون هم به خاطر اینکه اشتباه من رو تصحیح کردند بسیار ممنونم.
*** سایتهای وارز در این انجمن جایی ندارند !
-
-
البته اگر شما صلاح می دونید که فارسی شدنش جایز نیست حتماً حق با شماست ولی می گم من این قالب ها را از یک سایت معتبر گرفته ام.
به هر حال هرچه که شما بگید.
-
-
سلام. والا من چه عرض کنم؟ 
وقتی می گید مشکلی نداره حتما نداره دیگه.
منتها من از روی همون information های موجود در قالب ها عرض کردم. حالا این که این سایت روسی روسی چطوری ... را نمی دونم.به هر حال شما زحمت کشیدین.خیلی ممنون.حالا اگه مدیران محترم هم یه سری به این تاپیک بزنند فکر کنم بد نباشه.
باز هم تشکر ...
یــــــــــــــــــــــــ ــــــاعـــــــــــــــــ ــــــــــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)