سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: میل سرور

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Re: میل سرور

اگه ممكنه كل اون برنامه هايي كه علاوه بر آپاچي بايد رو سرورم نصب كنم رو برام بگين تا شروع به كار كنم
    راستي با نصب اين برنامه ها ميتونم يه ميل سرور هم رو همين سرور ويندوزيم راه بندازم؟
    اسم نرم افزارايي كه واسه كل پيكر بندي سرورم لازم دارم رو لطفا واسم بگين
    ممنونم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

دوستان عزیز سلام دوباره
    اولا ذکر یه نکته لازمه که متاسفانه توی ایران ما خودمون با هر سطحی از دانش در مورد برنامه ها، شروع به نصب و تنظیم اون میکنیم که واقعا کار اشتباهی هست و بقول دوست خوبمون آقا سیامک میتونه عواقب وخیمی داشته باشه. برنامه Exchange از محصولات مایکروسافت از بهترین های این زمینه است، که البته اگر بخوبی و توسط یک متخصص پیکر بندی شود میتواند تا ماه ها بی مشکل کار کند.
    در زمینه مهاجرت به لینوکس هم خدمت دوستان عرض کنم که این سیستم عامل بخاطر طیف کاری تخصصی که داره تمرکز و دانش بیشتری رو می طلبه و متاسفانه هنوز آنچنان که شایسته هست در کشور بومی نشده، توصیه اکید میکنم تا زمانی که در حیطه لینوکس به تخصص های کافی (حداقل در حد RHCE) نرسیدید هیچگاه بعنوان یه راهکار بهش نگاه نکنید.

در صورتی که مایلید از سیستم های لینوکس خدمات بگیرید من گروه زیر را پیشنهاد میکنم:
    سرویس دهنده: آپاچی
    بانک اطلاعاتی: MySQL (یا PosSQL)
    مفسر ها: CGI - PHP و دیگر موارد لازم + رابط های اضافی مثل Zend Optimizer
    نرم افزار مديريت پست الکترونیک: Horde و يا Squire البته لازم بذکر هست که بخاطر مسئله OpenSource بودن باید به مقوله امنیت توجه وافری بشه
    نرم افزار مديريت FTP: بر خلاف دیدگاه و نظر بسیاری از ذوستان سرویس دهنده Apache مثل IIS از یک خدمات دهنده FTP درونی بهره نمیگیرد. به صرفه ترین مسئله استفاده از برنامه هایی مثل PureFTP می باشد.
    نرم افزار های مدیریت و Monitoring: بحث امنیت در سیستم های تحت شبکه و خصوصا تحت وب (بعنوان بخش کوچکی از شبکه) کم ارزش نیست، سعی کنید همواره اینگونه نرم افزار های سیستم خود را بروز نگه دارید: Security Monitor + Security Firewall + Virus Guard + IDS لازم بذکر است که شما در این مجموعه باید جلوی ورود عوامل ناخواسته را بگیرید نه اینکه همیشه نوشداروی بعد از مرگ سهراب باشید!
    اگر هم میخواهید مجموعه ای مثل Host Provider ها تامین کنید لازم است نرم افزاری جهت مدیریت حساب های کاربران مثل cPanel را بخدمت بگیرید.
    این نکته رو هم ذکر کنم که تمامی نرم افزار های فوق بجز cPanel و يکسری از نرم افزار های امنیتی کد باز و رایگان میباشد.

یا علی / خدانگهدار شما

خوب من تصميمم رو گرفتم ...
    فعلا رو همين ويندوز سرورميمونم
    لطفا نرم افزارايي رو كه لازم دارم تا روي سرور ويندوزيم نصب بشه و بتونم مامبو يا جوملا و كلا PHP رو
    روش راه اندازي كنم (با توجه به اينكه سايتم ديتا بيس قوي هم بايد داشته باشه)
    برام بنويسيد
    از رضا - آقا سيامك گل و آقاي احمد زاده و همه بچه هاي خوب مامبو لرن خيلي خيلي ممنونم ...

شما دو راه داريد:
    1- نصب دستي و جداگانه برنامه هاي PHP-MySql-Apachi-Zend Optimizer

2- نصب يك سيستم مديريت سرور مثل AppServer و همچنين Zend Optimizer كه همه برنامه ها را اتوماتيك مديريت كند.

اگر تسلط كافي بر روي برنامه ها داريد ميتونيد گزينه اول رو انتخاب كنيد.(ميتونيد به كتاب Apachi 2 Web Server انتشارات ناقوس مراجعه كنيد)

ولي اگر به شكل كامل تسلط نداريد بهتره از همون AppServer يا نرم افزارهاي مشابه استفاده كنيد. فقط به اين نكته توجه كنيد كه ورژن PHP بهتره 4.4.2 باشه(چون بعضي از كامپوننت هاي قديمي با PHP5 به درستي كار نميكنند)

در هر دو حالت هم بايد Zend Optimizer رو نصب كنيد.
    ضمنا در سايتهاي مرجع اين برنامه ها دنبال پچهاي امنيتي باشيد و حتنا اونها رو نصب كنيد.

پاسخ : میل سرور

با سلام

من بر روی یک سرور لینوکس ردهت سرویس send mail را نصب کردم و برای استفاده از ارسال میل نیز cyrus-imapd را بر روی سرور تعریف کردم و با استفاده از سرویس appach صفحه webmail را بالا آوردم ولی محلی که در IMAP باید accont های میل و پسورد هارا تعریف کنم پیدا نکردم . ممنون میشم اگر کسی بلد هست کمکم کنه ..

من از سرويس ميل سرور roundcube استفاده مي‌كنم
    تنظيماتش يه كم سخته ولي خيلي باحاله
    با آجاكس كار ميكنه
    و بانك هاي زيادي رو پشتيباني ميكنه
    خودتون ببينين چطوريه
    به من هم خبر بدين
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

از سرور xampp استفاده کن راحت و بی دردسر سازگار با تمام os های موجود با امکانات پاپ تری ، اف تی پی و میل سرور

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)