-
مشکل با ماژوال و کامپوننت اطلاعات اضافی کاربر!!
سلام
من کامپوننت و ماژوال اطلاعات اضافی کاربر رو از مامبو لرن دریافت و پیکربندی کردم .
وقتی به وب سایت مراجعه کردم دو تا قسمت لوگین مشاهده کردم . به قسمت مدیریت ماژوال ها رفتم و ماژوال رو پیکربندی کردم و قسمت لوگین و لوگوت رو حذف کردم ولی این دفعه که نگاه کردم کل قسمت مشخصات اضافی کاربرحذف شده بود .
خواستم ببینم من چه طوری باید این دو تا کامپوننت و ماژوال رو پیکربندی کنم تا مشکل حل بشه !!
ثانیاً این امکان هست که اطلاعات اضاقی به قسمت مشخصات کاربر و یا بخش کاربری منتقل بشه ؟
با تشکر مرتضی بهمنی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-13-2006 06:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل با ماژوال و کامپوننت اطلاعات اضافی کاربر!!
شما فقط کافی هست که ماژول ورود و خروج قبلی رو UnPublish کنید.
-
-
Re: مشکل با ماژوال و کامپوننت اطلاعات اضافی ک&
سیامک جان من این کارو کردم ولی وقتی از قسمت ثبت نام رو باز می کنم تا فیلد ها رو ستاره دار (الزامی) و با نام پیش فرض (custom) نشون میده
بعدشم اون فیلدها رو نمی شه به قسمت مشخصات شما (مشخصات کاربر) هم اضافه بشن؟
-
-
من مشکل ماژوال رو توی قسمت ثبت نام حل کردم ولی قالب رو به هم می ریزه ، من از قالب عید نوروز استفاده می کنم.
-
-
[quote author=مرتضی بهمنی link=topic=1588.msg8515#msg8515 date=1152860017]
سیامک جان من این کارو کردم ولی وقتی از قسمت ثبت نام رو باز می کنم تا فیلد ها رو ستاره دار (الزامی) و با نام پیش فرض (custom) نشون میده
بعدشم اون فیلدها رو نمی شه به قسمت مشخصات شما (مشخصات کاربر) هم اضافه بشن؟
[/quote]
اصلا متوجه نشدم چی گفتید. لطفا دقیق تر و یکمی واضح تر بگید تا بتونم راهنمایی کنم.
-
-
به روی چشم یک بار دیگه میگم :
من ماژوال ورود و خروج رو غیرفعال و ماژوال اطلاعات اضافی رو فعال کردم .
بعدش به قسمت عضویت رفتم و دیدم فیلدها هستند و با نام پیش فرض خودشون که custom باشه . توی تنظیمات کامپوننت رفتم و تنظیمات رو درست کردم . این دفعه که رفرش کردم نام فیلد ها درست بود ولی قالب وب سایت به هم ریخته بود .
خوب من هم ماژوال اطلاعات اضافی رو غیر فعال کردم . در ضمن من از قالب MACPORIA یا همون عیدی خودتون استفاده میکنم .
و یک سوال دیگه اینکه حالا بر فرض وقتی مشکلات حل شد و اطلاعات اضافی برای ثبت نام راه افتاد نمی شه این فیلدها رو به قسمت مشخصات کاربری اضافه کرد .
در ضمن من باید یک خطا توی مدیریت کامپوننت اطلاعات اضافی رو گزارش بدم . وقتی توی قسمت Config این کامپوننت می رم و فیلدها رو الزامی می کنم و به قسمت عضویت نگاه می کنم تازه اون فیلدها اون وقت از حالت الزامی خارج و به حالت اختیاری در می آن . و وقتی تنظیم کنی که فیلدها نمایش داده نشوند اگه به قسمت عضویت بری و نگاه کنی تازه اون وقته که نمایش داده می شوند .
:-X
-
-
[quote author=مرتضی بهمنی link=topic=1588.msg8518#msg8518 date=1152862307]
در ضمن من باید یک خطا توی مدیریت کامپوننت اطلاعات اضافی رو گزارش بدم . وقتی توی قسمت Config این کامپوننت می رم و فیلدها رو الزامی می کنم و به قسمت عضویت نگاه می کنم تازه اون فیلدها اون وقت از حالت الزامی خارج و به حالت اختیاری در می آن . و وقتی تنظیم کنی که فیلدها نمایش داده نشوند اگه به قسمت عضویت بری و نگاه کنی تازه اون وقته که نمایش داده می شوند .
:-X
[/quote]
من چك كردم منم اين مشكل رو دارم
-
-
بعدش به قسمت عضویت رفتم و دیدم فیلدها هستند و با نام پیش فرض خودشون که custom باشه . توی تنظیمات کامپوننت رفتم و تنظیمات رو درست کردم . این دفعه که رفرش کردم نام فیلد ها درست بود ولی قالب وب سایت به هم ریخته بود .
اگر امکان هست یا لینک رو بدید تا نگاه کنم و یا عکس بگیرید تا ببینم دقیقا چه اتفاقی افتاده.
در ضمن من باید یک خطا توی مدیریت کامپوننت اطلاعات اضافی رو گزارش بدم . وقتی توی قسمت Config این کامپوننت می رم و فیلدها رو الزامی می کنم و به قسمت عضویت نگاه می کنم تازه اون فیلدها اون وقت از حالت الزامی خارج و به حالت اختیاری در می آن . و وقتی تنظیم کنی که فیلدها نمایش داده نشوند اگه به قسمت عضویت بری و نگاه کنی تازه اون وقته که نمایش داده می شوند . Shocked Lips sealed
اشکال از این کامپوننت نیست. بلکه ایراد از RTL هست. در واقع تمام حالات بر عکس شده. یعنی شما وقتی بله رو انتخاب میکنید خیر انتخاب میشه و ...
راستی شما از چه ورژنی از مامبو استفاده میکنید؟؟
-
-
من الان از کافی نت استفاده می کنم و نمی تونم تصویری برای مشاهده شما بزارم .
و در جواب سیامک خان باید بگم من از مامبو فوق حرفه ی فارسی مامبولرن خودتون استفاده می کنم و هاستم لینوکسه و تا حالا مشکلی با مامبو نداشت . راهنماییم کنید .
-
-
خوب عزیز جان تا ندونیم به هم ریختگی قالب چه شکلی هست و کجاش خراب شده که نمیتونم تشخیص بدیم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)