سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: شما اجازه ويرايش مشخصات ديگران را نداريد.

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : شما اجازه ويرايش مشخصات ديگران را نداريد.

امروز این متن برای ما از طرف ایشون ارسال شد که در اون مارو تهدید کردن به ... گفتم بد نیست شما هم اینو بخونید شاید خستگی از تنتون در بره ...

سلام
    ببينيد اين كه من مي خواهم به كاربران ايميل بزنم به خودم مربوط است شما حق نداريد در فروم مامبو لرن عليه هاستينگهاي من تبليغات منفي كنيد به شدت دارم بهتون هشدار مي دم كه همين الان بريد اون پستي را كه عليه هاستينگ من داديد رو حذف كنيد وگرنه كليه فعاليتهاي شما دچار اختلال خواهند شد
    من ديگه پيغام خصوصي به كاربران ندادم ولي ايميل ديگه به شما ربطي نداره
    منتظر پاسختون هستم
    عزت زياد
    ایشون خواستن که من جواب بدم :

دوست عزیز بنده هم به شدت به شما و امثال شما هشدار میدم که با سوء استفاده ، موفق به هیچ کاری نخواهید شد ! شما تنها یک reseller در اختیار دارید نه سرور . تنظیمات سرور به هیچ عنوان در دسترس شما نیست ! و تا جایی که من از سوالهایی که بارها پرسیدید متوجه شدم دانشی در این رابطه ندارید . سرور شما از امنیت بسیار کمی برخوردار هست و ساپورتی ندارد !

پس ما این حق رو برای خودمون قائل میشیم که کاربران رو آگاه کنیم . این وظیفه ماست و مطمئن باشید کوتاهی نمیکنیم .
    شما هم اگر فکر میکنید میتونید با ایمیل زدن به کاربران و نوشتن اراجیف بر ضد مامبولرن به اهدافتون برسید بسم الله ... کاربران مامبولرن بیشتر از اونچیزی که شما فکر میکنید مامبولرن رو میشناسند و به اون اعتماد دارند.

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)