[quote author=سعید link=topic=14939.msg124715#msg124715 date=1265087949]
سلام
سه راه دارید:
1- از قالب کپی بگیرید. در قالب مربوط به صفحه اصلی، mainbody رو حذف کنید. ضمنا برای رفع مشکلی که گفتید، منوها رو طوری درنظر بگیرید که برای هر مطلب، یک لینک در منو مرتبط با بخش یا مجموعه اون مطلب وجود داشته باشه. سپس در تنظیمات قالبها، قالب بدون mainbody رو فقط به منوی اصلی اختصاص بدید.
2- مطالب رو برای انتشار در صفحه اصلی علامت نزنید. بلکه با استفاده از ماژول بدون درنظر گرفتن اینکه مطالب در صفحه اصلی باشند یا نباشند، مطالب رو منتشر کنید.
3- کدنویسی کنید و این قابلیت رو اضافه کنید که در صفحه اصلی سایت برخی قسمت ها رو نمایش نده.
یا علی
[/quote]
سعید جان ممنون اما :
1.روش اول رو امتحان کردم نشد. یعنی ابتدا از هر بخش مطالب یه لینک در منوی اصلی در نظر گرفتم و سپس قالب بدون مین بادی رو به منوی اصلی اختصاصی دادم. هنوز مشکلی که عرض کردم وجود داره یعنی مطلب به صورت کامل باز نمیشه و فقط همون صفحه میاد. به طور فنی تر قالب همراه با مین بادی رو به صفحات متن کامل اختصاص نمیده
2. روش دوم رو هم امتحان کردم. در صفحه اول می نویسه چیزی برای نمایش وجود ندارد. در ضمن ماژول رو هم به صفحه اصلی اختصاص دادم اما با کلیک بر روی هر مطلب دو مرتبه به همراه مین بادی اون ماژول هم لود میشه.
3. روش سوم رو هم اگر یه ذره راهنمایی بفرمائید شاید تونستم از پسش بر بیام.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)