-
تشخیص تکنولوژی سرور و زبانی که یک سایت با آن نوشته شده ؟
در بعضی از وب سایت ها نمیتوان تشخیص داد که آن سایت از چه تکنولوژی ای استفاده میکند مثلا خود سایت مامبولرن در قسمت url پسوند html را میبینیم و نمیتوان تشخیص داد که با php نوشته شده یا asp و یا تکنولوژی های دیگر. میخواستم ببینم اگر بخواهیم ببینیم یک وب سایت از چه تکنولوژی ای استفاده میکند از کجا باید متوجه شویم؟آیا منبعی وجود دارد که گفته باشد وب سایت های جهان از چه تکنولوژی (asp و php و ...) استفاده میکند؟یا میتوانیم خودمان تشخیص دهم.مثلا من میخوام بدونم کدوم وب سایتهای معروف دنیا از ASP.NET استفاده میکنند؟؟ :
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2008 12:26 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تشخیص تکنولوژی سرور و زبانی که یک سایت با آن نوشت
-
-
[quote author=lordgh link=topic=14940.msg79197#msg79197 date=1216254361]
در بعضی از وب سایت ها نمیتوان تشخیص داد که آن سایت از چه تکنولوژی ای استفاده میکند مثلا خود سایت مامبولرن در قسمت url پسوند html را میبینیم و نمیتوان تشخیص داد که با php نوشته شده یا asp و یا تکنولوژی های دیگر. میخواستم ببینم اگر بخواهیم ببینیم یک وب سایت از چه تکنولوژی ای استفاده میکند از کجا باید متوجه شویم؟آیا منبعی وجود دارد که گفته باشد وب سایت های جهان از چه تکنولوژی (asp و php و ...) استفاده میکند؟یا میتوانیم خودمان تشخیص دهم.مثلا من میخوام بدونم کدوم وب سایتهای معروف دنیا از ASP.NET استفاده میکنند؟؟ :
[/quote]
تجربه و دانش دوست عزیز
-
-
میشه یه چشمه از فوت و فنی رو که برای تشخیص نوع CMS مورد استفاده در وب سایتها بلدین به ما هم بگین تا دانشمون بالاتر بره؟
-
-
میخواستم بگم با دانش و ترجمه صرفا نمیشه همچین موضوعی رو تشخیص داد اگه میشه مثال بزنید تا من مثال نقضش رو بگم !
-
-
سلام
بیشتر تجربه
مثلا همین مامبولرن لینک قسمت جستجو یک صفحه php خطم میشه پس این سایت در اصلا از php استفاده می کنه ولی آدرس ها با sef تغییر کردند ولی اینکه یک سایت از چه cms استفاده می کنه یک مقدار سخته اول شما با آدرس صفحه ادمین سایتها آشینایت داشته باشید مثلا محل ورود ادمین مامبو administrator ولی موبیل تایپ آدرس ادمین ختم میشه به یک فایل دیگه به نام mt ویا سیستم ها دیگه مثل xoops ،wordpress ,...
یا حق
-
-
[quote author=lordgh link=topic=14940.msg79448#msg79448 date=1216471446]
میخواستم بگم با دانش و ترجمه صرفا نمیشه همچین موضوعی رو تشخیص داد اگه میشه مثال بزنید تا من مثال نقضش رو بگم !
[/quote]
شما مثالتون رو بفرمایید اگر هم اطلاعاتی دارید ما رو بی نصیب نزارید ؟! دوستان همه منتظر هستن مطمئنان
یاعلی
-
-
[quote author=lordgh link=topic=14940.msg79448#msg79448 date=1216471446]
[/quote]
شما یک سایت معرفی کنید تا دوستان بررسی کنند از چه تکنولوژی استفاده می کنه
یا حق
-
-
سلام
سورس... URL ها، آدرس تمپلیت، آدرس فولدر ها برای اینکه بتونید تست کنید آیا وجود داره یا نه و ..
یا علی
-
-
تکنولوژی سرور
من هم یه سری اطلاعات ناقص دارم:
یه فایل به نام server.php رو با کد زیر ایجاد کنید
<?
phpinfo();
?>
و در سرور آپلود کنید.
با فراخوانی این فایل server.com/server.php
می تونید اطلاعات مهمی در مورد سرور و زبان PHP (البته اگر سرور از این زبان پشتیبانی کنه) بدست بیارید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)