سلام آیا مامبو این امکان رو داره که لینک درون مطالب رو فقط برای اعضا نشون بده مثلاً اگه کسی عضو نبود بنویسه این لینک فقط برای اعضا نمایش داده میشود.

سلام آیا مامبو این امکان رو داره که لینک درون مطالب رو فقط برای اعضا نشون بده مثلاً اگه کسی عضو نبود بنویسه این لینک فقط برای اعضا نمایش داده میشود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آره كه داره خيلي هم ساده هستش اينكار و فقط كافيه كه سطح دسترسي رو براي اعضا تعيين كني
هم منو ها و هم ماژولها و كامپوننتها و همه چيز تو مامبو رو ميتوني براش سطح دسترسي بدي - كاري هم ندار
اما اينكه بنويسه براي اعضا بايد يه كاريش بكني كه گول بخوره و لينكش نمايش داده بشه تا اين متن بياد
ممکنه بیشتر توضیح بدید
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=14981.msg79373#msg79373 date=1216410269]
آره كه داره خيلي هم ساده هستش اينكار و فقط كافيه كه سطح دسترسي رو براي اعضا تعيين كني
هم منو ها و هم ماژولها و كامپوننتها و همه چيز تو مامبو رو ميتوني براش سطح دسترسي بدي - كاري هم ندار
اما اينكه بنويسه براي اعضا بايد يه كاريش بكني كه گول بخوره و لينكش نمايش داده بشه تا اين متن بياد
[/quote]
[quote author=کاسپرسکی link=topic=14981.msg79368#msg79368 date=1216405246]
[/quote]
دوست عزیزمون منظورشون این هست که یک لینک داخل مطلب. نه لینکستان. ضمنا در صورتی که دسترسی به اون لینک به اندازه کافی نباشه (کاربر مهمان ) عنوان لینک هیچ تغییری نمی کنه! فقط بعد از کلیک کردن، ممکنه پیغام خطا بیاد.
به صورت پیش این امکان وجود نداره.
ولی اینجا رو مطالعه کنید . حتما به نتیجه می رسید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شرمنده - شب بود ... . من خوب متوجه نشدم - آخه عجله اي جواب دادم و براي همين خاطر شرمنده.
سلام. ببخشید با اون راهی که گفته درون متن هم می شه این کار را کرد؟ولی اینجا رو مطالعه کنید . حتما به نتیجه می رسید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آخه فکر نکنم به موقعیت های جزئی درون مطالب دسترسی داشته باشیم که بشه اون شرط را براشون گذاشت.ما فقط با یه تابع نمایش مطالب طرف هستیم.چطوری میشه توش تغییرات داد؟
به نظرم باید این مسئله با یه مامبوت حل بشه. درسته؟
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ـــــــلی
برای این کار نیاز به مامبوت هست درسته ؟
اگه برنامه نویسی PHP بلد بودم حتماً این مامبوت رو میساختم
فکر کنم اینطوری باشه !:P
کد:$msg="فقط کاربران عضو قادر به مشاهده این لینک میباشند لطفاً عضو شده و یا وارد شوید"; <?php If ( $my -> id ) { link=show } else { msg=show } ;>
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14981.msg79386#msg79386 date=1216417545]
سلام. ببخشید با اون راهی که گفته درون متن هم می شه این کار را کرد؟ولی اینجا رو مطالعه کنید . حتما به نتیجه می رسید .
آخه فکر نکنم به موقعیت های جزئی درون مطالب دسترسی داشته باشیم که بشه اون شرط را براشون گذاشت.ما فقط با یه تابع نمایش مطالب طرف هستیم.چطوری میشه توش تغییرات داد؟
به نظرم باید این مسئله با یه مامبوت حل بشه. درسته؟
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ـــــــلی
[/quote]
قرار نيست موقعيت ماژولي لود بشه!
اگر منظور يك لينك باشه نيازي به اين كار نيست.
با دو تا خط كد ميشه اين كار رو انجام داد.
اما اگر قرار باشه تمام لينك هاي داخل متن رو ترجمه كنه،نياز به مامبوت هست.
طوري كه مثل يك فيلتر عمل بكنه و تمام لينك هاي داخل متن رو پالايش كنه.
اول ميخواستم از آقاي سعيد تشكر كنم ... من دقيقا ً دنبال همين مطلب ميگشتم كه تمام لينكهاي داخل مطالب رو از ديد بازديدكننده غير عضو پنهان نگه داره و بازديد كننده رو به يك پيغام مواجه كنه ...
فقط مشكلم اينكه دقيقا ً نفهميدم بايد با اين كد چيكار كنم :-[ .. شرمنده من از برنامه نويسي هيچي حاليم نيست ...
ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بديد .. آموزشي هم كه بود رو خوندم ولي چيزي نفهميدم ..
آيا نصب شونده اي براي اين كار هست يا اينكه اين قسمت كد رو به عنوان ماژولي داخل سايت استفاده كنم ؟؟ :-\
اون قسمت براي تشخيص سطح دسترسي بيننده مطلب هست
براي پالايش بايد مامبوت نوشته بشه
من تا حالا نديدم
علاقه مندی ها (Bookmarks)